До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Емі Шумер запросила Володимира Зеленського взяти участь у церемонії премії "Оскар"

Емі Шумер заявила, що вона хотіла б бачити президента України Володимира Зеленського на церемонії вручення премії "Оскар". Про це голлівудська актриса, яка має бути однією з ведучих церемонії, сказала у розмові з Дрю Беррімор в епізоді The Drew Barrymore Show, який вийде 24 березня.

Емі Шумер в кампанії телеканалу АВС, присвяченій 94-й премії Емі Шумер у кампанії телеканалу АВС, присвяченій 94-й премії "Оскар"

"Я запропонувала знайти спосіб залучити Зеленського за допомогою супутникового зв’язку або зняти його звернення заздалегідь, просто тому, що до церемонії прикута увага багатьох людей", — сказала Шумер.

Реклама

За словами акторки, прайм-тайм, під час якого проходить церемонія "Оскар", і багатомільйонна аудиторія — це чудова платформа для президента України розповісти про війну та бойові дії. Глядачі всього світу, які дивитимуться церемонію, "зможуть краще розуміти, що відбувається в Україні після російського вторгнення" і яка нині ситуація в країні.

Нагадаємо, 94-та церемонія вручення премії "Оскар" відбудеться в понеділок, 28 березня 2022 року. В матеріалі за цим посиланням ми розповідали про 20 фільмів, номінованих на "Оскар", які можна переглянути онлайн.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.