До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Елізабет Дебікі в мстивій сукні в трейлері 5 сезону "Корони"

20 жовтня Netflix випустили перший трейлер п’ятого сезону серіалу "Корона" – і він неймовірний. Відео починається з кадру палаючого Віндзорського замку (пожежа спустошила королівську резиденцію в 1992 році), а потім показує королеву Єлизавету (Імельда Стонтон), яка розглядає його руїни... "У світлі подій останніх 12 місяців, мабуть, мені є над чим поміркувати набагато більше, ніж іншим", — каже королева за кадром.

Далі ми бачимо принцесу Діану (зірку "Тенету" та "Великого Гетсбі" Елізабет Дебікі) та принца Чарльза (Домінік Вест) — вони стоять з кам’яними обличчями під час зустрічі з королевою. Як ми знаємо, королева засуджує свого сина щодо його тривалого роману з Каміллою Паркер Боулз (Олівія Вільямс)... Діана, здається, досягла крайньої межі власного терпіння та знімає свою знамениту обручку з сапфіром і діамантом — а згодом, як ми пам’ятаємо, вона вдягнула свою мстиву сукню. Це маленька чорна сукня Christina Stambolian, у якій Діана вирушила до галереї "Серпентайн" у 1994 році, невдовзі після розмови з принцом. "Таке відчуття, що все ось-ось вибухне", — чуємо голос за кадром.

Реклама

Нагадаємо, що новий сезон "Корони" вийде вже 9 листопада. Події п’ятого сезону відбуваються в дев’яності роки. Одна з головних інтриг сезону — висвітлення стосунків принцеси Діани й принца Чарльза, та, зокрема, їхнє гучне розлучення в 1996 році. Також відомо, що сумнозвісне інтерв’ю принцеси Діани в 1995 році може стати центром цілого епізоду п’ятого сезону. Тоді в майже годинній програмі вона розповіла журналістові Мартіну Баширові з BBC про свої стосунки з принцом Чарльзом і переконання, що "в цьому шлюбі нас було троє"...

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.