До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Ласкаво просимо в 1990-ті": перший погляд на п’ятий сезон "Корони"

Netflix оприлюднили перші офіційні кадри п’ятого сезону "Корони", який очікує на нас уже 9 листопада. На фото можна побачити всіх головних героїв: це королева Єлизавета II у виконанні Імельди Стаунтон, принцеса Діана, яку грає Елізабет Дебікі, принц Чарльз, якого втілив актор Домінік Вест, і принцеса Маргарет у виконанні Леслі Менвіль. Події нового сезону відбуваються в дев’яності роки.

За словами Елізабет Дебікі, грати персонажів "Корони" в сучасний час неймовірно цікаво, адже є багато свідчень того, якими були на вигляд ці герої та як поводилися. "У 90-х усе почали знімати, а також це було народження 24-годинного циклу новин, тож маємо доступ до неймовірної кількості контенту, — пояснила актриса. – На той час Діану фотографували чи не найбільше у світі. Як акторка я просто відкрила портал, і це величезне цунамі інформації винесло на мене".

Реклама

На світлинах зі знімального майданчика можемо роздивитись образи Діани: ось вона гуляє морем у зеленому купальнику й білих шортах, махає з яхти у квітчастій сукні та гуляє іспанською сільською місцевістю в костюмі кольору хакі. Як і в минулих сезонах, багато образів натхнені оригінальними вбраннями Діани, а не є точними копіями. Також можемо побачити всю родину разом: Дебікі в ролі принцеси Діани, Домініка Веста в ролі принца Чарльза та двох молодих акторів у ролі принца Вільяма та принца Гаррі. Четверо акторів усміхаються з маленького човна в океані, ніби відтворюючи сцену відпустки 1990 року на острові Некер. Молодого Вільяма грають Руфус Кампа і Сенан Вест, син-підліток Домініка Веста. Тим часом Вілл Павелл зіграє молодого Гаррі.

Новий сезон "Корони" обіцяє бути захопливим, адже розкаже про життя членів королівської сім’ї від початку 90-х до 2000-х. Перша половина 90-х була дуже бурхливою для королівської родини, особливо 1992 рік через розпад шлюбів трьох дітей королеви: розлучення принца Ендрю та Сари Фергюсон у березні; розлучення принцеси Анни з Марком Філліпсом, яке завершилося у квітні; і розставання принца Чарльза та принцеси Діани, про що було оголошено в грудні.

Яким буде новий сезон, побачимо вже 9 листопада.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.