До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Еністон підтримала українок у Міжнародний жіночий день

Дженніфер Еністон підтримала українок у Міжнародний жіночий день. Американська акторка присвятила українським жінкам публікацію в Instagram, у якій розповіла, як можна підтримати Україну та її громадян під час війни.

"Думаю про жінок і дівчат в Україні та світі, які сьогодні героїчно борються за свою країну й народ — як воїтельки, як матері, як організаторки, як доглядачки біженців, як протестувальниці, як журналістки... Хочу сказати цим жінкам, які ризикують власним життям в Україні та в сусідніх країнах: ви неймовірні, і весь світ за вас. Я знаю, що нині важко зрозуміти, як найкраще можна підтримати український народ, тому я залишаю посилання на деякі ресурси та називаю способи долучитися до підтримки цих жінок через пожертвування", — написала Дженніфер Еністон.

Реклама

Актриса опублікувала добірку світлин українських жінок, безпосередньо захисниць нашої держави, волонтерів і мирних жительок під час антивоєнних мітингів. Також Еністон поділилася деякими ресурсами, за допомогою яких охочі зможуть підтримати Україну та її громадян. Серед організацій, які назвала акторка:

  • фонд "Повернись живим" — київська організація, яка дає змогу жертвувати безпосередньо на підтримку українських воїнів найпотрібнішими продуктами, їжею, припасами: (www.comebackalive.in.ua/donate)⁣;
  • ⁣World Central Kitchen — організація, яка цілодобово забезпечує їжею сім’ї (насамперед жінок і дітей) на кордонах в Україні, а також забезпечує харчування в таборах для біженців у сусідніх країнах, як-от Польща та Румунія: (www.wck.org);⁣
  • ⁣CARE — гуманітарна організація, яка зосереджується на підтримці жінок і сімей, забезпечуючи харчами, водою та гігієнічними наборами: (www.care.org); ⁣
  • Червоний Хрест України, який підтримує їжею, житлом і забезпечує медичною допомогою сім’ї, які залишилися в Україні: (www.redcross.org.ua/donate).

Як інші знаменитості допомагають Україні під час війни, ми розповідали в цьому матеріалі.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.