До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 фільмів та серіалів Netflix, які варто подивитися в липні

Netflix представили перші кадри з нового історичного серіалу "Переконання" – екранізації останнього роману Джейн Остін, з Дакотою Джонсон у головній ролі. Ми зібрали ще кілька новинок, які не можна проґавити на Netflix у липні.

Дакота Джонсон у драмі "Переконання"
"Дивні дива"

Четвертий сезон гіта "Дивні дива" такий масштабний та довгоочікуваний, що вийде у двох частинах: у травні та липні. Судячи із синопсиса, останні дві серії, що з’являться першого липня, будуть дуже напруженими.

Реклама

"Минуло шість місяців після битви при Старкорті, яка принесла Гокінсу жах і руйнування. Борючись із наслідками, наша група друзів уперше розлучається – і складнощі середньої школи не полегшують справи. У цей найуразливіший час постає нова надприродна загроза, що становить жахливу таємницю. Та якщо її буде розгадано, це нарешті може покласти край усім страхіттям".

1 липня

"Король махінацій"

Ця німецька мінідрама занурить нас у таємниці IT-світу. В центрі історії – пригоди генерального директора відомої фінтех-компанії, що здавалася найуспішнішою у світі з неабиякими перспективами в майбутньому. Однак за лаштунками все було не так райдужно, оскільки компанія загрузла у відмиванні грошей, обмані інвесторів і навіть інтернет-порнографії...

6 липня

"Морський монстр"

Яке ж літо без класних анімаційних фільмів? А як обіцяє Netflix, "у цій приголомшливій анімаційній піратській пригоді ми плаватимемо на семи морях і полюватимемо на легендарного морського монстра"...Режисер цієї стрічки – Кріс Вільямс, що працював над такими популярними анімаціями, як "Вольт" та "Пригоди Ріно", і є володарем премії "Оскар". Отже, на нас очікує неабияке видовище.

"Переконання"

Дакота Джонсон грає головну роль в адаптації останнього роману Джейн Остін "Переконання", що був опублікований у 1817 році. Енн Елліот – молода дівчина, чия "пихата сім’я близька до банкрутства". Вісім років тому вона не погодилася на шлюб з Фредеріком Вентвортом, тому що він був бідним морським офіцером. Кілька років по тому Енн Елліот з’ясовує, що він геть змінився. Фредерік повертається з війни у високому військовому званні, зі статком і мрією створити родину. Проте він більше не прагне одружитися з Енн, розчарувавшись у ній. "Переконання" – одна з найочікуваніших прем’єр цього року, і особливо цікаво подивитися на перевтілення Дакоти Джонсон у героїню епохи регентства.

15 липня

Uncoupled

Ніл Патрік Гарріс, зірка серіалу "Як я зустрів вашу маму" й один з найяскравіших комедійних акторів нашого часу грає щасливого мешканця Мангеттена Майкла в новому серіалі "Незв’язані". Його персонаж вважав своє життя ідеальним, поки чоловік, з яким вони були разом 17 років, не здивував його, вийшовши за двері. Упродовж ночі Майклу доводиться стикнутися з двома страхіттями — втратити того, кого він вважав своєю спорідненою душею, і раптом опинитися самотнім 40-річним геєм у Нью-Йорку.

29 липня

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.