До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 нових літніх фільмів Netflix, які не можна проґавити

"Літня" програма Netflix завжди особлива – влітку виходить безліч романтичних комедій та блокбастерів. Серед літніх новинок ми вибрали найцікавіше: це документальний фільм про Дженніфер Лопес, ромком про кохання в декораціях Тоскани та драма про геноцид і справжню жіночу дружбу в Руанді.

"Тоскана"

Успішний данський шеф-кухар їде до Тоскани, щоб продати бізнес свого батька. В сонячній Італії втомлений і злий чоловік, який уже давно забув, що означає любити, зустрічає Софію, свою знайому з дитинства, яка змінює його підхід не тільки до роботи, а й до життя. Сонячний, гарний, томливий фільм про кохання в Італії – ідеальна літня стрічка для тих, хто прагне відпочинку під час перегляду літнього кіно.

Реклама
"Випускний клас"

Яке ж літо без американських комедій про випускний бал?.. Щоправда, події в комедії "Випускний клас" розгортаються дещо неочікувано. Блискуча комедійна акторка та стендап-комік Ребел Вілсон грає чірлідерку, яка через невдалий трюк впадає в кому... аж на 20 років! Вона отямлюється, коли їй уже не 17, а 37 років – проте ще хочеться здійснити свою підліткову мрію: стати королевою випускного балу. Чи вдасться їй це через 20 років?.. Must see для тих, кому сподобалися попередні стрічки Ребел Вілсон – "Шахрайки" та "Ідеальний голос".

"Дженніфер Лопес: Половина"

Талановита співачка й успішна бізнесвумен, любляча мати й щаслива наречена Бена Афлека – здається, що 50-тирічна Дженніфер Лопес ідеальна жінка, супергероїня, наче персонажка Marvel. Але насправді за ідеальним життям стоїть щоденна тяжка робота над собою, а також сумніви та хвилювання. Про те, що означає бути Дженніфер Лопес, розповість документальний фільм "Дженніфер Лопес: Половина", присвячений 50-річчю суперзірки. Фільм задокументував життя зірки впродовж року напередодні її 50-річчя. Цього року співачка дала велике турне, а у фільмі каже, що для неї було дуже важливо відзначити своє 50-річчя концертним туром. "Як для жінки було важливо це зробити, дати людям зрозуміти, що ви не можете списувати жінок у певний момент їхнього життя, – сказала вона. – Ви стаєте дедалі кращими, якщо відкриті до розвитку та досвіду зростання".

"Людина з Торонто"

Прекрасний актор Вулі Гаррельсон грає в цій комедії зіркового найманого вбивцю. Так стається, що він випадково знімає квартиру разом не дуже успішним підприємцем (Кевін Харт). Вони мають об’єднатися - тільки разом вони можуть вижити. Режисер стрічки – Патрік Гьюз, що зняв фільм "Охоронець кілера".

"Дерева миру"

Руанда. 1994 рік. Розквіт кривавого геноциду, під час якого загинуло, за різними оцінками, від 500 000 до 1 100 000 людей. За сюжетом, чотири дуже різні жінки ховаються від жандармів у підвалі дому однієї з героїнь – та переповідають одна одній історію свого життя. "Протримаємося добу. Тут вже ООН. Вони нас врятують. Треба зачекати". Але, на жаль, жінкам доведеться провести в підвалі багато місяців, щоб вижити – і зрештою стати найближчими людьми одна одній. За словами письменниці й режисерки Аланни Браун, фільм "Дерева миру" був натхнений різними історіями жінок, які переховувалися в 1994 році під час геноциду в Руанді.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.