До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 новинок Netflix, які варто подивитися в червні

Фінальний сезон "Гострих картузів", документальна стрічка про Дженніфер Лопес і її шлях до успіху, та блокбастер з Крісом Гемсвортом – серед найцікавіших новинок червня.

"Спайдерхед"
"Гострі картузи"

Шостий і фінальний сезон блискучого серіалу. У нових епізодах сімейство Шелбі продовжить війну проти політика Освальда Мослі, а також зустрінеться з таємничим новим персонажем. Серіал "Гострі картузи" може похвалитися одним з найнеперевершеніших акторських складів на британському телебаченні. Головну роль Томаса Шелбі в шоу виконує Кілліан Мерфі, а знімальний майданчик з ним ділять зірка серіалу "Хід королеви" Аня Тейлор-Джой, Том Гарді ("Веном"), Сем Клафлін, Пол Андерсон.

Реклама

10 червня

"Дженніфер Лопес: "Половина" (Jennifer Lopez: Halftime)

Талановита співачка та успішна бізнесвумен, любляча мати й щаслива наречена Бена Афлека – здається, що 50-тирічна Дженніфер Лопес ідеальна жінка, супергероїня, наче персонажка Marvel. Але насправді за ідеальним життям стоїть щоденна тяжка робота над собою, а також сумніви та хвилювання. Про те, що значить бути Дженніфер Лопес, розповість документальний фільм "Дженніфер Лопес: Половина", присвячений 50-річчю суперзірки. Фільм задокументував життя зірки впродовж року напередодні її 50-річчя. Цього року співачка дала велике турне, а у фільмі каже, що для неї було дуже важливо відзначити своє 50-річчя концертним туром. "Як для жінки було важливо це зробити, дати людям зрозуміти, що ви не можете списувати жінок у певний момент їхнього життя, – сказала вона. – Ви стаєте дедалі кращими, якщо відкриті до розвитку та досвіду зростання".

14 червня

Дурак от Бога/God's Favorite Idiot

Кларк дотепний і недолугий, звичайний офісний працівник. Але сам бог обирає його, щоб Кларк врятував світ. Допоможе йому в цьому офісна пасія у виконанні неймовірної комедійної акторки Меліси Макарті.

15 червня

"Спайдерхед" (Spiderhead)
Недалеке майбутнє, в якому технології дійшли нечуваного рівня розвитку. В’язень суперсучасної в’язниці бере участь в експерименті: вживає речовини, що керують емоціями, і якоїсь миті ставить питання про цілі експерименту... Якщо вас раптом не зацікавив цей футуристичний сюжет, то точно зацікавить акторський склад: в’язня грає Майлз Теллер, зірка фільмів "Дивергент" та "Одержимість", а того, хто над ним експериментує, – беззмінний Тор, суперзірка фільмів "Тор" та "Месники" Кріс Гемсворт. Режисер Джозеф Косінські, відомий за фільмом "Топ Ган".

17 червня

"Гнів Божий" (The Wrath of God)

Захоплюючий аргентинський трилер розповідає про низку таємничих смертей у сім’ї молодої жінки. Незабаром вона починає підозрювати, що її бос може бути причетний... В головних ролях – аргентинська зірка Хуан Мінухін, який знявся разом із Уіллом Смітом і Марго Роббі у "Фокусі", та Дієго Перетті з драми Netflix "Королівство". Фільм заснований на однойменному популярному романі Гільєрмо Мартінеса

15 червня

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.