До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найцікавіших серіалів серпня

Серед найочікуваніших телевізійних прем’єр серпня —фентезі "Пісочна людина" за сценарієм письменника Ніла Геймана, спіноф "Гри престолів" і драма про маніяка та його жертву "Пацієнт" зі Стівом Кареллом.

Стів Карелл у серіалі "Пацієнт"
"Пісочна людина" (The Sandman)

Нарешті на екрани виходить один з найочікуваніших серіалів цього року, робота над яким тривала майже 30 років. "Пісочна людина" — екранізація серії однойменних коміксів кінця 1980-х, сценарій до якого створив майстер фентезі-жанру Ніл Гейман. Головний герой серіалу — Морфей, Король Снів, якого грає ефектний Том Старрідж. Багато років тому таємний окультист полонить Морфея. Через 70 років йому вдається втекти. За його відсутності світ дуже змінився. Наразі Морфей має відродити своє царство та зрозуміти: як він змінився сам і як жити в новому світі.

Реклама
"Дівчина у дзеркалі"

"Втративши пам’ять у дивній аварії, яка вбила більшість її однокласників, Алма намагається розгадати, що сталося того дня — і відновити свою особистість". "Дівчина у дзеркалі" — іспанський горор, який обов’язково сподобається поціновувачам жанру. Режисер серіалу — Серхіо Р. Санчес, який зняв популярний іспанський серіал "Осередок тіней".

"Дім дракона"

"Дім Дракона" — приквел суперпопулярного гіта HBO "Гра престолів". Події в ньому відбуватимуться за довгих 200 років до того, що було показано у фіналі "Гри престолів". Сюжет розповість про "Танець Драконів" — громадянську війну, до якої призвела криза між двома гілками дому Таргарієнів. Війна триватиме між принцесою Рейнірою Таргарієн і принцом Ейгоном Таргарієном, які одночасно оголосили про свої права на Залізний трон... Головну чоловічу роль грає Метт Сміт, відомий за роллю принца Філіпа в "Короні".

"Майк"

Новий серіал Hulu досліджуватиме дике й трагічне життя та кар’єру чемпіона з боксу Майка Тайсона – однієї з найсуперечливіших фігур у сучасному спорті. Адже Тайсон був легендою на боксерському рингу, але і його персональне життя дуже цікаве. В головній ролі — Треванте Роудс. Актор став зіркою після того, як зіграв Хірона в оскароносному фільмі "Місячне сяйво". До речі, сам Майк Тайсон був проти цього проєкту й не брав участі в підготовці сценарію.

"Пацієнт"

"Психотерапевт (Стів Карелл), який нещодавно втратив дружину, опиняється в полоні серійного вбивці (Дональд Глісон) з незвичайним проханням приборкати його вбивчі потяги". Погодьтеся, звучить цікаво! "Пацієнт" — мінісеріал FX, в якому оригінальний сюжет підкріплений блискучим акторським дуетом Карела й Глісона (якого ви бачили у франшизі про Гаррі Поттера).

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.