До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

30 недооцінених романтичних комедій, які варто передивитися

Якщо ви не можете витримати чергового освідчення в коханні Г’ю Ґранта або просто вже кілька разів передивилися "Відпочинок за обміном", "Реальна любов" та "Коли Гаррі зустрів Саллі" — настав час глибше зануритися в каталог романтичних комедій.

"Це безглузде кохання", 2011

Ромкоми — це втеча в щасливий, глянцевий світ, у якому, як ми знаємо, доля усміхається всім. Романтика, вир емоцій та велика доза ескапізму — чинники, що об’єднують усі наведені нижче фільми. Ми занурюємось у фантазії про ідилічний дім біля озера після перегляду фільму з Емілі Блант і Марком Дюплассом "Сестра моєї сестри", або уявляємо прогулянки під похмурим лондонським небом, як герої фільму "Як божевільний". Ще один важливий чинник романтичних комедій — зірковий акторський склад: від Саймона Пегга та Тендіве Ньютон у фільмі "Біжи, товстуне, біжи" до Дрю Беррімор і Г’ю Ґранта у фільмі "Від музики до кохання один крок".

Реклама
"Відпочинок за обміном", 2006

Нижче Vogue зібрав 30 романтичних комедій, на які ви колись не звернули уваги, недооцінили або просто забули згодом.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.