До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 найцікавіших серіалів січня

У добірці найяскравіших телевізійних прем'єр січня – довгоочікувана екранізація бестселера "Брехливе життя дорослих", амбітний епічний серіал від творця "Чорнобиля" та не тільки це.

"Брехливе життя дорослих"

Реклама

"У Неаполі на початку 199012-річна Джованна чує, як її батько Андреа зневажливо порівнює її зовнішність із зовнішністю своєї таємничої сестри Вітторії, яку в родині пов’язують з найнепривабливішим. Джованна вирушає на пошуки Вітторії, щоб з’ясувати всі сімейні таємниці". Понад два роки Netflix працювали над екранізацією бестселера ЕлениФеранте "Брехливе життя дорослих", події якого відбуваються в 1990-ті роки в Неаполі та розповідають щемку історію дорослішання дівчинки Джованни.

4 січня

"Калейдоскоп"

"Майстерний злодій і його команда замислюють грандіозне пограбування на суму 7 мільярдів доларів. Але зрада, жадібність та інші перешкоди зривають їхні плани". Нова кримінальна драма про пограбування – від творця фільму "Чудова афера" Джанкарло Еспозіто. Цікаво, що сюжет цього серіалу натхнений реальним пограбуванням, а автори серіалу обіцяють, що він точно сподобається всім фанатам "Паперового будинку".

1 січня

"Ковбой з Копенгагену"

Усе життя цю дівчину із загадковими надприродними здібностями перепродували як талісман, що приносить удачу. Але тепер вона прагне помститися своїм кривдникам і занурюється у кримінальний світ Копенгагена... Автор кримінального серіалу "Ковбой із Копенгагена" – один з найцікавіших режисерів сучасності Ніколас ВіндінґРефн, який зняв відомі стрічки "Неоновий демон" та "Драйв" із Раяном Гослінгом. Прем’єра серіалу відбулася на Венеційському кінофестивалі цього року.

5 cічня

"Джинні й Джорджія"

5 січня на екрани повертається чарівний дует матері та доньки – у другому сезоні шоу "Джинні й Джорджія". Події розпочнуться одразу після подій першого сезону, коли Джинні забирає молодшого брата та їде якомога далі від матері. Згідно з синопсисом, у нових серіях Джинні має зрозуміти, як жити з усвідомленням того, що її мати — вбивця. Обтяжена новим розумінням того, що Кенні – її вітчим – не помер природною смертю, тепер Джинні натрапить на той факт, що Джорджія не просто вбивця – адже вона вбила, щоб захистити Джинні.

5 січня

"Покерфейс"

Цей комедійний детектив обіцяє стати чимось на кшталт жіночої версії пригод детектива Коломбо. Акторка Наташа Ліонн грає детектива, що має унікальний дар – розпізнавати неправду та завдяки цьому легко розкривати складні справи... Режисер цього амбітного серіалу – Раян Джонсон, що зняв декілька серій суперпопулярного шоу "Пуститися берега" та чудової франшизи "Ножі наголо".

26 січня

"Одні з нас"

Масштабна постапокаліптична драма HBO від Крейга Мазіна, творця гіта "Чорнобиль". Дія серіалу розгортається через 20 років після знищення сучасної цивілізації. Джоела, чоловіка, що вижив після апокаліпсису, наймають, щоб вивезти Еллі, 14-річну дівчину, із зони репресивного карантину. Те, що починається як невелика робота, незабаром стає карколомною подорожжю, адже герої мають перетнути територію США, а чи виживуть вони, цілком залежить від них обох. У головних ролях Педро Паскаль, зірка серіалу "Мандалорець", та Белла Рамсі, відома за серіалом "Гра престолів".

15 січня

"Терапія"

Сюжет цього серіалу звучить смішно та трагічно водночас, тож не випадково за жанром це саме драмеді. Терапевт, який переживає втрату дружину, одного дня починає порушувати етичні бар’єри – та казати своїм пацієнтам в лоб те, що він думає, а це призводить до величезних змін у його та їхньому житті... Варто тільки додати, що окрім актора Джейсона Сигела, тут знявся Гаррісон Форд, а творці серіалу – Бретт Ґолдстін та Білл Лоуренс, автори гіта "Тед Лассо".

27 січня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.