До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Свідоме покоління: PhotoVogue оголосив про початок міжнародного конкурсу для митців

У березні на платформі PhotoVogue — яка представляє понад 6000 українських художників — стартував спеціальний проєкт на підтримку України. У його межах на ресурсі публікували знімки українських митців з розповідями авторів про те, як вони переживають війну. Тепер PhotoVogue анонсує міжнародний конкурс, за допомогою якого шукатиме соціально свідомих модних іміджмейкерів, митців, які є рушійною силою змін у сучасному світі.

Платформа PhotoVogue запустила глобальний відкритий конкурс The Next Great Fashion Image Makers, який схвалили видання Vogue в усьому світі. Перший Open Call з назвою Italian Panorama присвячено Італії.

Реклама

Мета конкурсу — знайти найталановитіших митців у різних регіонах світу й допомогти їм вийти на міжнародний рівень та співпрацювати з Condé Nast. Глобальність Open Call дасть змогу художникам опублікувати власні роботи чи виконати замовлення брендів Condé Nast на всіх 32 ринках або комерційних партнерів компанії, а також дасть змогу брати участь у різноманітних подіях, виставках та оглядах портфоліо.

Роботи конкурсантів оцінюватимуть працівники Condé Nast з усього світу разом з експертами з міжнародної візуальної спільноти. Найкращі роботи опублікують у Vogue по всьому світу (онлайн та/або в друкованому вигляді). Також у межах конкурсу оберуть митців для співпраці над редакційними матеріалами (онлайн та/або в друкованому вигляді), а найталановитіші з них стануть частиною головної виставки на фестивалі PhotoVogue 2022 у Мілані.

Як подати заявку на участь

— PhotoVogue шукає митців, які виражають себе за допомогою фотографії, відео чи обох напрямів. Кожен охочий може подати заявку. Єдина умова – на момент участі в конкурсі заявнику має бути не менш як 18 років.

— Кожен абітурієнт зможе подати до 10 модних зображень з одного проєкту або 1 модне відео чи мультимедійний проєкт з фотографіями та відео.

— Дозволено подавати як неопубліковані роботи, так і фотографії/відео, які були раніше представлені публіці. Це може бути проєкт як з документальним ухилом, так і з абсолютно творчим: головне, аби робота виражала ваше бачення моди та вашу унікальну, особисту думку.

— Open Call триватиме на Picter з 4 квітня по 25 червня, а подання заявок абсолютно безоплатне.

— Роботи оцінюватимуть працівники Condé Nast з усього світу та візуальні експерти різних професій міжнародної візуальної спільноти.

Докладніше про Open Call дізнайтеся на сайті PhotoVogue.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.