До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пошта любові: ілюстратори створили листівки та збирають мільйон для військових

Українські ілюстратори створили лімітовану серію листівок для військових. Кожна листівка йтиме у подвійному екземплярі: одну покупець зможе лишити собі, а іншу – відправити військовим. З їхнього продажу планують виручити мільйон гривень, на які придбають дрониMavic для бійців ЗСУ.

Реклама

Проєкт отримав назву "Пошта любові до ЗСУ". У ньому взяли участь 7 українських ілюстраторів: Артем Гусєв, Марія Кінович, НатоМікеладзе, Віктор Грудаков, Ліза Яблонська-Міхайлусь, Олег Семак та Анна Гаврилюк.

"Мені дуже подобається ідея передавати листівки на передову, щоб люди, які нас боронять, знали, що ми тут всі пам‘ятаємо, завдяки кому та якою ціною ми живемо свої життя. А також тішуся, що зібрані з продажів кошти підуть на корисну справу", – розповідає одна з учасниць проєкту Ліза Яблонська-Міхайлусь.

Кожен ілюстратор надав одну або кілька робіт, присвячених незламності українського духу в боротьбі проти світового зла.

Усього надруковано 20 тисяч листівок, ціна кожної — 50 гривень. Продаж починається 8 лютого і триватиме місяць.

Придбати листівки можна у торговельних точках "Техно Їжак" в усіх великих містах України, а також у шоурумах Києва, Одеси й Харкова та на сайті www.ti.ua. На точках продажу обладнані спеціальні поштові скриньки, у які кожен охочий може покласти свій лист до ЗСУ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.