Віллем Дефо та інші зірки на подіумі Miu Miu

Останній день Тижня моди в Парижі — завжди найвища концентрація знаменитостей у першому ряду, адже за традицією у фінальний день модного марафону свої колекції показують три титани індустрії — Chanel, Louis Vuitton та Miu Miu. Останні на цей раз потішили ще й зірками, які вийшли на подіум. Серед них був й американський актор Віллем Дефо — улюбленець Лантімоса, фон Трієра і.... Міуччі Пради.

Поява 69-річного Дефо на подіумі Miu Miu лише на перший погляд видається дивною. Так, цей бренд просочений дівочою естетикою, а обличчями марки часто стають найзатребуваніші дебютантки світу кіно, моди чи музики, але сеньйора Прада вміє і любить у своїх колекціях залишати різноманітні натяки та "великодні яйця" для найуважніших. А вони миттєво згадали, що харизматичний Дефо вперше з'явився на шоу Prada ще у 2012 році, а перша його співпраця з італійським брендом датується 1996-м роком — тоді актор знявся у рекламній кампанії бренду. А про найкращі його фільми читайте тут.

Віллем Дефо на шоу Miu Miu весна-літо 2025

Але Miu Miu все одно залишаються вірними собі та продовжують відкривати нові обличчя на подіумі — цього разу таким відкриттям стала 16-річна Сандей — дочка Ніколь Кідман та Кіта Урбана, яка відкрила показ колекції весна-літо 2025. Неочікуваною стала поява ще однієї зірки — голлівудської акторки Гіларі Свонк, яка приміряла шкіряний тренч, прикрашений кількома поясами.

Сандей Роуз Урбан

Гіларі Свонк

Сама колекція стала результатом досить філософських роздумів Пради, яка запропонувала глядачам задуматися, що таке ендкор сьогодні? На подіумі в цей час вони побачили чимало ідей на тему спортивного одягу, елементи уніформи приватних шкіл з 1970-х з геометричними візерунками, "сукні офіціанток". За словами дизайнерки, колекція досліджує ранню юність як період абсолютної істини. Це реакція Міуччи Пради на надмірний потік інформації, де простота в одязі може запропонувати ясність і точність, а також слугувати основою характеру.

Подивитися всю колекцію Miu Miu весна-літо 2025 – за посиланням.

Популярне на VOGUE