Токійські історії: LITKOVSKA представляють кампейн колекції осінь-зима 2024/2025

Український бренд LITKOVSKA представляє нову рекламну кампанію колекції сезону осінь-зима 2024/2025, що присвячена недосконалості та красі, яку вона породжує. Натхненна хаотичним балансом Всесвіту, колекція досліджує філософську ідею про те, що кожна сутність складається з міріад частинок, які гармонійно співіснують.

Кампейн був відзнятий у галасливому та жвавому Токіо, який став досконалим тлом для втілення бачення LITKOVSKA. Знімання стало продовженням нещодавньої інсталяції бренду на Dover Street Market Ginza, яку було представлено у квітні цього року. Завдяки цій інсталяції японські поціновувачі моди змогли зануритись глибше в українські традиції та сучасну культуру крізь призму LITKOVSKA.

Речі з колекції осінь-зима 2024/2025 виготовлені з перевірених часом натуральних і зносостійких тканин. Тепла нейтральна палітра, архітектурні форми, деконструйовані елементи та знакове нашарування деталей створюють складний ансамбль, що передає дух бренду. За лаконічними силуетами ховається майстерна конструкторська робота, добре знайома поціновувачам LITKOVSKA.

Популярне на VOGUE