Made in Ukraine: найкрасивіші сукні для сучасних принцес

Літо — особливо романтична пора, коли навіть відчайдушним мінімалісткам і шанувальницям спортшику хочеться додати у свій гардероб більше суконь. Цього сезону на їхню стилістику помітно вплинув вихід нового сезону "Бріджертонів": на модні радари повернулися сукні з вузьким верхом та пишними спідницями. Ми роздивилися, що українські бренди пропонують для сучасних принцес влітку 2024-го.

LOWPOSH

Український бренд LOWPOSH, відомий своїми стриманими, але водночас елегантними колекціями, навіть липневу спеку пропонує переживати з особливим шиком. В їхній новій колекції знайдена сукня з заниженою талією та асиметричним контрастним низом. Такий силует візуально витягує фігуру, а поєднання чорного та білого правильно розставляє акценти.

Anna October

Дівчата всього світу вже знають, що український бренд Anna October — це синонім витонченості та чуттєвого романтизму, яких особливо хочеться у літню пору. В новій колекції марка знову віртуозно грає на наших слабкостях, створюючи шовкові сукні на тонких бретельках, оздоблені хвилюючими воланами.

Hommage

Сукню Bella молодий бренд Hommage представив ще взимку, але з настанням теплого сезону вона стала ще бажанішою. Скульптурований верх та обʼємна спідниця допомагають тримати той крихкий баланс між гіпержіночністю та маскулінністю, завдяки чому її можна стилізувати і класично, і з брутальними аксесуарами. Така практичність точно буде до вподоби сучасним принцесам.

Alina Balykina

Alina Balykina — іще один бренд, який знає все про ідеальні сукні. У багатьох марка асоціюється з кокетливими платтями, на кшталт того, в якому інфлюенсерка Леоні Ганне отримала пропозицію руки та серця. Але дизайнерка Аліна Баликіна цього літа запропонувала ще більш вишукану версію сучасної жіночності — дорослу, чуттєву, загадкову. Нашим фаворитом у новій колекції марки стала сукня Cecilia з чорного цупкого шовку з відкритою спиною. Дівчина у такій може не обертатися, щоб переконатися, що її проводжають поглядом.

Stimma

Демократичний бренд Stimma у розпал літнього сезону нагадує, що головним принтом для найтеплішої пори року був, є і буде квітковий. Однак до вибору того самого флористичного візерунка команда марки підійшла з особливою увагою, надихнувшись роботами української художниці Катерини Білокур.

My & My

Сукні із заниженою талією — для багатьох синонім романтичності. Ця тенденція стала також своєрідною відповіддю на ностальгію за нульовими: якщо штани з супернизькою посадкою — це зухвало і провокаційно, то сукні мають підкреслено жіночний вигляд. Одна з причин популярності такого крою — витягнутий силует. Ідеальний приклад — сукня з колекції Юлії Єрмолаєвої для My&My.

Популярне на VOGUE