До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Світло перемагає: Аріана Гранде стала білявкою

Коли нестримне бажання радикальних змін перемагає, можливо, краще почати з волосся. Аріана Гранде щойно змінила колір і перейшла на світлу сторону.

Аріана Гранде змінила фірмовий каштановий на льодяний блонд. Вона продемонструвала новий колір у новому дописі в Instagram із зухвалим підписом "нові сережки". Не варто перейматися, Аріана лишилася відданою собі: її фірмовий високий хвіст був на місці.

Реклама

Колір ідеально личить її тону шкіри, але подібні радикальні зміни кольору, як відомо, – шкідливі для волосся. Головним чином тому, що окиснювач підіймає кутикули кожної волосинки, щоб потрапити всередину й витягнути природний пігмент, пояснює колорист і співзасновник Bleach London Алекс Браунселл. Багато колористів використовують професійні формули для створення зв’язків усередині волосся (наприклад, Olaplex), щоб допомогти зберегти його сильним і міцним упродовж вибілювання.

Важливо також забезпечити належний догляд волоссю після фарбування. Такі формули, як Acid Bonding Concentrate від Redken, чудові для підтримки волосся в хорошому стані вдома.

Засоби для домашнього догляду Acidic Bonding Concentrate, Redken

Текст: Hannah Coates
За матеріалами vogue.co.uk

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.