КУПИТИ КВИТКИ

Італійський боб: як стилізувати наймоднішу стрижку цієї осені

Стрижка боб — це беззаперечна класика, яка пасує усім, головне — знайти свою варіацію зачіски. Одним із найактуальніших видів в останні роки став італійський боб, популярність якому ще в середині ХХ століття принесли італійські акторки Софі Лорен та Моніка Вітті. Сучасні зірки кінематографу також обожнюють цю зачіску — ефектну, чуттєву, живу. Ми подивилися, як стилізувати наймоднішу стрижку цієї осені.

Лаура Гаррієт
Лаура Гаррієт

Реклама.

Що таке італійський боб

Італійський боб вирізняється рухливістю та невимушеністю порівняно зі звичайним — більш гладким і структурованим. Він також має більший об’єм і природність, завдяки чому особливо гарно виграє у русі. Саме ця стрижка колись стала синонімом відчуття dolce vita — свободи, що поєднується з чуттєвістю.

Як стилізувати італійський боб

При стилізації цієї зачіски найголовніше завдання — підкреслити природну структуру волосся. Перший крок — сушіння феном та круглою розчіскою. Потім варто додати бобу м’яких вигинів або хвиль за допомогою плойки, яка допоможе створити природний рух. Останній штрих — легке розпилення лаку для волосся, щоб зафіксувати форму.

Моніка Вітті
Моніка Вітті

Зіркові приклади

Італійський боб особливо пасує до овальних і серцеподібних облич, адже чудово обрамляє вилиці та лінію щелепи. Він підходить до різних типів волосся: тонкому додає об’єму та пружності, тоді як густе допомагає вигідно показати текстуру. Hair-стилісти також радять звернути увагу на італійський боб жінкам зрілого віку — це вдалий компроміс між звичним довгим волоссям і короткими стрижками, до яких готові не всі. Серед зірок, які обирали саме італійський боб, — Зендея, Гейлі Бібер, Raye та Ріта Ора.

Зендея
Зендея

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Ріта Ора
Ріта Ора

RAYE
RAYE

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.