До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Heatless Wave, або кучері без гарячих стайлерів: чому ми всі маємо про це знати

Heatless Wave – техніка укладання волосся, відома ще нашим бабусям. Щоправда, часи змінюються, і бігуді стають лагідними до користувачів

Бігуді, які багато хто знає за модними релізами останніх років (наприклад, Babyliss), не завжди були електричними. Попередники електричних – термічні бігуді (їх треба було нагрівати у воді, а потім, обпікаючи пальці, швидко закручувати, затискаючи пасмо пластиковою клямкою).

Реклама

Бігуді без нагрівання теж існували: в СРСР це були алюмінієві циліндри, які жінки закручували на ніч та закріплювали гумками. Спати на них було окремим різновидом тортур. Поролонові бігуді, подібні до тих, що Бенксі зобразив на графіті в Гостомелі, 30 років тому існували для людей цивілізованого світу, але не для сильних радянських жінок.

У 2022-му виник новий бум, – кучері, створені без допомоги стайлерів. Адже гаряче укладання, навіть на низьких температурах, пересушує та пошкоджує волосся. Для України, з періодичними відключеннями світла, використання бігуді тим паче виправдане.

Технологія проста: дати волоссю трохи просохнути природнім чином після миття; чубчик накрутити на гіпероб'ємний циліндр-бігуді, який закріпити затискачем. У центр циліндра помістити гнучкий довгий "дріт" у шовковій облямівці, обвити його боковими пасмами волосся та закріпити шовковими гумками. Така м'яка конструкція дозволяє навіть лягти спати – і не відчувати дискомфорту. На ранок розкішне укладання готове.

Шовковисте покриття бігуді та м'які резинки не травмують волосся та дозволяють створити укладку мінімальними зусиллями. Кортить спробувати.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.