До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 засобів для догляду за волоссям, про які ви не знали

Домашній догляд за волоссям — це зазвичай рутина: шампунь, кондиціонер, іноді — маска, плюс засоби для укладання. Проте суттєво покращити стан і якість волосся допомагають небанальні засоби, технологічні, сучасні, прості у вжитку. Представляємо 5 засобів, про які варто знати, щоб додати їх до власних ритуалів догляду за волоссям.

  1. Очищувальна пінна маска для шкіри голови Head Spa Pack, Dr.Medion

Карбокситерапія для шкіри голови — це абсолютно точно нове слово у сфері догляду за шкірою голови. Пінну маску треба нанести на корені вологого волосся, масажувати 2—3 хвилини, потім змити та скористатися шампунем. Відчуття бульбашок, що лопаються біля коренів волосся, — незабутнє. Мета процедури — не лише спаефект (хоча на нього яскраво натякають аромати олій лаванди, апельсина та евкаліпта), а й очищення пор від надлишків шкірного сала й забруднень. Особливо актуально в умовах блекаутів, коли звичні графіки миття волосся збиваються через брак електроенергії.

Реклама
Очищувальна пінна маска для шкіри голови Head Spa Pack, Dr.Medion

Виробник, японський бренд Dr.Medion, обіцяє, що маска оздоровить шкіру голови, зменшить відчуття подразненого скальпа або дискомфорту, стимулюватиме оновлення клітин шкіри. Це перший крок до того, щоб нарешті відростити волосся мрії. Карбокситерапію шкіри голови можна робити 1—3 рази на тиждень.

  1. Силіконова щітка для очищення шкіри голови Soft Scrub Brush, Mon Mou

Та категорія засобів, які не вважаєш потрібними, доки не спробуєш. Щітка для очищення шкіри голови Mon Mou має еластичні силіконові щетинки, що делікатно й ефективно усувають частини ороговілого шару скальпа. Цей простий прилад забезпечує такий рівень очищення прикореневої зони, на який здатна лише салонна процедура пілінгу. Крім того, масаж дає відчуття насолоди й розслаблює, поліпшує кровообіг та стимулює ріст волосся.

Силіконова щітка для очищення шкіри голови Soft Scrub Brush, Mon Mou

Головне, що треба знати про Mon Mou, — це український бренд. Головне, що треба знати про щіточку SS Brush, — треба відразу купувати дві. Якщо масажувати шкіру голови одночасно двома руками, то це найкраща підготовка до сну, яку тільки можна уявити. Важливо: масаж краще починати після другого нанесення шампуню, коли бруд вже змито.

  1. Пінка для надання об’єму волоссю Volume Enhancing Foam, Revitalash

Пінок для створення прикореневого об’єму є безліч. Проте ця пінка спрямована на те, щоб стимулювати ріст сильного, міцного волосся, а не просто імітувати ефект. До компонентного складу входять BioPeptin Complex, суміш ліпідів, пептидів, біотину та пантенолу. Біотин (він же вітамін В7) сприяє росту волосся; пантенол (вітамін В5) активує його життєву силу. Пептиди зміцнюють волосся, борються з ламкістю й ушкодженнями. Окрім іншого, Volume Enhancing Foam підвищує еластичність волосся й кондиціонує шкіру голови.

Пінка для надання об’єму волоссю Volume Enhancing Foam, Revitalash
  1. Сироватка для шкіри голови Revilatizing Fortyfying Serum, Hair Rituel by Sisley

Сироватки — класика щоденного догляду за обличчям. Про щоденний догляд за шкірою голови згадують трохи частіше, ніж ніколи, хоча це не менш важливо. Відновлювальна й зміцнювальна сироватка Hair Rituel by Sisley запобігає випадінню волосся, працює на його міцність та густину. Коктейль рослинних екстрактів, протеїнів, вітамінів і мінералів (цинк, мідь, магній, вітамін B6, ацетат вітаміну E, провітамін B5) тонізує волосяну цибулину, зміцнює, зволожує, захищає. Рисові протеїни відновлюють, а пептиди збільшують густину волосся.

Сироватка для шкіри голови Revilatizing Fortyfying Serum, Hair Rituel by Sisley

І все це — у легкій, як вода, формулі. Наносити треба по кілька крапель на проділ, що не обтяжує волосся анітрохи.

  1. Філер для волосся Silky 02, Muran

Філер для волосся — це засіб для швидкого відновлення волосся, що його можуть застосовувати і чоловіки, і жінки. Він збагачений олією авокадо, насінням бавовни, пантенолом та бетаїном у поєднанні з амінокислотами кератину. Запобігає появі посічених кінчиків, дуже добре живить просвітлене волосся. Протокол застосування розроблений для салонів краси, але можна використовувати його й у домашніх умовах: змішати філер з кондиціонером, залишити на волоссі на 5 хвилин. Потім додати ще трохи кондиціонеру, вмасувати у волосся й промити.

Філер для волосся Silky 02, Muran

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.