До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бейонсе запускає лінію догляду за волоссям, і ось її найефектніші зачіски в історії

Бейонсе, вірогідно, запускає власну лінію засобів з догляду за волоссям

Знаменитостей, які випустили власні колекції засобів краси, — безліч. Проте тут завжди знайдеться ніша для справжніх королев. Днями Бейонсе опублікувала тизер в Instagram, який натякає на майбутній запуск колекції засобів. Бізнес ґрунтуватиметься на сімейній та салонній культурі.

Реклама

"Хто з вас знає, що моєю першою роботою було підмітати волосся в маминому салоні?"— написала Бейонсе, згадуючи свої перші виступи в складі Destiny's Child — перед клієнтками, просто в салоні краси. Queen B додала, що той досвід відкрив перед нею силу жінок, дух підприємництва та значення спільноти.

@beyonce

Розпущене чи заплетене, освітлене чи ні, волосся Бейонсе, як і всіх попзірок, зіграло невід’ємну роль в історії її кар’єри. Віримо, що зірка знайде, як здивувати шанувальників та дати їм засоби для догляду за волоссям, яких ще не існувало на ринку. Звісно, мова про догляд, в першу чергу, за кучерявим та афроволоссям, яке надто довго залишалося поза увагою зіркових брендів.

@beyonce

Власні зачіски Бейонсе — це ода сміливості та жіночності. Чого тільки вартує її знаменита грива, укладена в дусі ренессансу — розділене прямим проділом та завите правильними кучерями довге волосся.

Getty
Getty
Getty
Getty
Getty
Getty
Getty
Getty
Getty
Getty
Getty
Getty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.