До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Art of packing: дорожні версії популярних шампунів Rated Green

Що взяти у відпустку, щоб не переобтяжувати багаж та не відмовляти собі в якісному догляді за волоссям? Бренд Rated Green випустив дорожні версії своїх популярних шампунів, які доступні на сайті та в магазинах Sisters

Реклама

Засоби Rated Green забезпечують спа-догляд за шкірою голови і волосся, містять високий відсоток натуральних і органічних інгредієнтів та сертифіковані за стандартами EcoCert, що підтверджує високу якість продукції та її дружність до довкілля. З 2020 року єдиним офіційним дистриб'ютором бренду Rated Green в Україні є Sisters Distribution.

Travel size, або дорожня версія продукту — чудовий спосіб познайомитися із засобом та скласти про нього повне враження, перш ніж купувати повнорозмірний флакон. Це дозволяє зекономити гроші та підтримувати усвідомлене споживання косметики. Ємність флакону — 100 мл, — вистачає на 2 тижні використання.

На сайті Sisters вже представлені:

Глибоко очищувальний відлущувальний шампунь з розмаринjv Real Mary Cold Brewed Rosemary Exfoliating Scalp Shampoo, Rated Green
Заспокійливий шампунь з олією таману Real Tamanu Cold Pressed Tamanu Oil Soothing Scalp Shampoo, Rated Green
Живильний шампунь з маслом ши Real Shea Nourishing Shampoo, Rated Green
Шампунь для захисту фарбованого волосся з екстрактом сливи Real Prune Color Protecting Shampoo, Rated Green

Відновлювальний шампунь з аргановою олією Real Argan Repairing Shampoo — теж зовсім скоро з’явиться у зручному форматі 100 мл.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.