До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 ідей святкових та буденних зачісок для кучерявого волосся

Кучеряві зачіски дуже виграшні, адже виглядають ефектно вже просто за рахунок текстури волосся, – кажуть в київській студії кучерів Brave Wave. – Отже, з ними можна не мудрувати та спокійно триматися принципу "щопростіше, то краще". Особливо це зручно в період свят, коли часу обмаль, а задач – море. Або коли хочеться мати красивий вигляд, а настрою дуже ускладнювати собі образ – немає.

Зафіксувати

По-перше, кучері самі по собі – це вже красиво! Зволожені, окреслені – краса. Та для свята можyf додатково зафіксувати ][ стайлінгом, щоб жодні події не вплинули на укладку.

Додати кольору

Для святкових оказій можна користуватися стайлінгами з кольоровим пігментом.

CurSmith – серія Hair Makeup,
As I Am – серія Curl Color

Пігмент змивається з першим миттям голови та не перезнімається на одяг, тому не хвилюйтеся -– кольорове сяйво буде з вами лише протягом події. А найкреативніші можуть не стримувати себе та заміксувати кілька кольорів для отримання найбільш незвичних відтінків.

Прикрасити

Можна також додати аксесуари або прикраси на кучері (кільця, намистинки, заколки, обручі, мерехтливі нитки) – і буде додатковий акцент.

Chanel

Перекинути волосся

Також, якщо просто зробити проділ зі зміщенням балансу в одну із сторін, а на іншій грайливо привідкрити вушко, на яке вдянути акцентну прикрасу (масивну або довгу сережку чи каф) – уже готовий образ.

Якщо ж хочеться обіграти такий варіант дотатково – можна одну сторону біля скроні заплести у коси або ж зафіксувати заколками типу Meoli Pin чи Invisibobble

Givenchy

Заплести

Взагалі, коси і різноманітні плетіння – гарні друзі. Завжди можна класно обіграти кучері залежно від стилю типом плетіннями, скручуваннями, химерними проділами тощо.

Zimmermann
A.W.A.K.E Mode

Закріпити успіх

Шпильки, зажими та резинки – завдяки ним можна зібрати найнепосидючіші кучері в елегантну або, навпаки, драйвову укладку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.