КУПИТИ КВИТКИ

Перші аромати Bottega Veneta від Матьє Блазі

Матьє Блазі випустив нові аромати для Bottega Veneta

В віш-листах модниць всього світу – його сукні з бахромою, його сумки Intrecciato та його меблі, натхненні Ле Корбюзьє. Тепер можна додати до цього довгого списку перші парфуми для дому креативного директора Bottega Veneta Матьє Блазі. Сьогодні дизайнер представляє колекцію з п’яти ароматів для дому, натхненних Венецією, рідним містом Bottega Veneta.

Реклама.

Спираючись на італійську спадщину бренду, аромати Блазі натхненні також славою Венеції як торгового міста, а отже, місця, де перетинаються культури всього світу. Це бачення відображено в олії французького дягелю, яка змішується з марокканським апельсиновим цвітом у парфумах Colpo di Sole, тоді як Acqua Sale поєднує абсолют іспанського лабдануму та олію македонського ялівцю. Герань з Мадагаскару поєднується з гватемальським кардамоном у Déjà Minuit, а Come With Me поєднує італійський бергамот та французьке масло ірису. Останній аромат колекції, Alchemie, містить бразильський рожевий перець і сомалійську мірру.

Зважаючи на те, що ми говоримо про Матьє Блазі, не буде несподіванкою дізнатися, що над створенням флакона працювали так само ревно, як і над ароматами. Креативний директор — майстер текстур та тактильності — вигадав хвилясту скляну пляшку, яка одночасно здатна нагадувати гладь венеційської лагуни та відчуття від доторку до шкіри виняткової вичинки у виробах Bottega Veneta. "Дизайн відтворює естетику видувного скла з виразними бульбашками повітря в кожному флакон", — кажуть в Домі. Кожен розміщується на мініатюрному "плінтусі" із зеленого мармуру Verde Saint Denis – того самого, який можна знайти в бутіках Bottega Veneta по всьому світу. Справді високе доповнення до будь-якого туалетного столика.

Текст: Sofia Viganò
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.