До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 нових парфумів, що пахнуть весною

Природа прокидається, і разом з нею – наша жага до життя. Обираємо нові парфуми, які уособлюють весну.

Chanel Coco Mademoiselle Fresh Hair Mist

Реклама

Це серпанок для волосся з упізнаваним ароматом Coco Mademoiselle – теплим, деревним, квитковим. Пара розпилень – і голова в хмарах. Незрівняно.

Туалетна вода Nerolia Vetiver Harvest, Guerlain

Ветівер з його землистим підтоном нагадує п'янкий аромат вологої землі, а нота білих квітів неролі символізує цвітіння плодових дерев навесні. Так, неролі – теж плодове дерево, яке має назву померанець (простіше – гіркий апельсин). Nerolia Vetiver виходить обмеженим тиражем та включає парфумерну сировину виняткової якості. В Guerlain оперують словами "теруар" та "врожай" – точно як у виноробстві.

Дім Guerlain зняв серію відео, присвячених пошуку та видобутку сировини для Nerolia Vetiver Harvest. Вийшло 4 епізоди, і для парфумерно зацікавлених людей це чиста насолода.

Eaudemoiselle Eau Florale, Givenchy

Eaudemoiselle Eau Florale, Givenchy

Свіжий, квітковий, ніжний, як найчистіші мрії, цей аромат розкривається нотами калабрійського лимонна, соковитої груші та розових пелюсток. Добре, добре, цей аромат не найновіший – ми знали його раніше. Проте новий флакон витонченої форми наче змінює й його зміст. Ода спадку Юбера де Живанши.

Miss Dior Blooming Bouquet

Кохання – це букет, – кажуть в Dior. Композиція Miss Dior Blooming Bouquet – саме оберемок квітів, увінчаний пишною хмарою солодощів. Цей аромат уособлює безтурботність. Його можна призначати для підвищення настрою: по два розпилення на зап'ястки, по два на ключиці.

L’Eau Révée d’Hubert, Sisley Paris

Аристократичний паризький Дім Sisley випустив колекцію з шести ароматів. Всі вони – присвята мріям. D'Hubert – розповідь про мрії Юбера д'Орнано, засновника Sisley. Злегка ностальгічний, він включає ноту герані. Сама композиція залишається свіжою, зеленою, з землистими акцентами. Цікаво, що аромат задуманий для поєднання з іншими парфумами – він підносить їх на іншу висоту.

Can't Stop Loving You, Kilian

Ванільно-медовий аромат Kilian – чергова ода коханню та звабливості. Як не крути, а навесні режим закоханості активується автоматично.

Unnamed, Byredo

Unnamed, що вперше вийшов в 2016, пахне лісовою зеленню, квітучими фіалками та ірисом зі злегка відчутними фруктовими нотами. Unnamed – значить "Без назви". Це означає, що кожен може дати аромату власне ім'я, адже в комплекті йшов набір стікерів-літер. Цього разу Unnamed, випущений лімітованою серією, супроводжується новими наклейками для персоналізації аромату. Можна залишити на флаконі свої Ініціали, місце омріяної подорожі, особливий момент, час дня чи ночі тощо. Цікаво, скільки українців персоналізують цей аромат словом VICTORY, "перемога".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.