До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

5 засобів CHANEL, які варто купити в мобільному застосунку Brocard

Легендарний бренд CHANEL вперше в Україні представлений у мобільному застосунку Brocard (доступні для завантаження в App Store та в Google Play).

Реклама

У січні 2024 Brocard запустив мобільний застосунок. Чому він заслуговує місця у смартфоні, ми розповідали тут. І ось важлива новина: засоби CHANEL тепер можна купити через застосунок Brocard.

Насправді це велика новина. І ось чому.

CHANEL — бренд, що на початку XX століття перевернув уявлення жінок про прекрасне та продовжує встановлювати світові тренди моди й краси. Найбільш продавані парфуми всіх часів, початок епохи лаків для нігтів, перші світловідбивальні частинки у косметиці. CHANEL — це все це і набагато більше.

Лише Brocard серед уповноважених роздрібних ритейлерів вже майже 10 років офіційно продає косметику і парфумерію CHANEL онлайн в Україні. "Сьогодні ми знову пройшли складний і тривалий процес авторизації від легендарного бренду — цього разу для нашого мобільного застосунку. Офіційна авторизація точки продажу брендом CHANEL обов’язкова, адже тільки в цьому разі є можливість пропонувати оригінальні товари бренду. Ми пройшли цей шлях із багатьох кроків, аби першими в Україні отримати право продажу б’юті-товарів CHANEL у мобільному застосунку, — говорять в Brocard. — Ми вкотре підтвердили наші стандарти та рівень технологічності — і це дозволило нам втретє отримати таку непросту, але таку бажану можливість пропонувати нашим клієнтам CHANEL — просто в мобільному застосунку Brocard.

Улюблені помади, тональні основи, палетки тіней, креми та, звичайно ж, аромати вже чекають — відтепер на відстані кількох кліків у застосунку.

Засоби CHANEL, які варто купити цього літа

Jardin Imaginaire: Літня колекція макіяжу CHANEL 2024

Варто звернути увагу на літню колекцію макіяжу CHANEL. Детально про неї ми писали тут. Предмет полювання — хайлайтер-стік Baume Essentiel, яким можна зробити макіяж всього обличчя.

Хайлайтер-стік Baume Essentiel, CHANEL

Засоби для неперевершеного очищення шкіри CHANEL

У CHANEL вийшла нова очищувальна колекція, побудована не лише на активній дії, а й на захопливих сенсорних властивостях засобів. Особлива увага: Le Masque, засіб, що діє як маска — завдяки очищувальному абсорбувальному ефекту білої глини, та як скраб — завдяки відлущувальному ефекту лушпиння камелії та насіння жожоба. Ця подвійна дія помітно зменшує жирний блиск і покращує текстуру шкіри.

Відлущувальна маска з камелією Le masque з колекції Cleansing Collection, CHANEL

Засіб для догляду за губами Micro Sérum Lèvres Hydra Beauty, CHANEL

Зручний для подорожей, чуттєвий та насичений, зволожувальний засіб для догляду за губами нового покоління містить тисячі мікрокрапель камелії. Він надає неперевершеного догляду ніжній шкірі вуст.

Засіб для догляду за губами Micro Sérum Lèvres Hydra Beauty, CHANEL

Лінія косметики CHANELLes Beiges 2024

Саме Мадемуазель Шанель запровадила в моду засмагу — на початку 1920-х, коли світ божеволів від порцелянової шкіри. Майже сто років по тому, у 2013-му, в CHANEL з’явилася лінія косметики Les Beiges — невагомі тональні засоби та пудри, що надають шкірі золотавого відтінку. Колекції Les Beiges поповнюються щороку, і в них прекрасно все — від паковання до ароматів та текстур.

Засоби з колекції Les Beiges 2024, CHANEL

CHANEL №5 в новому пакуванні

Вперше в історії флакон CHANEL №5 змінив зовнішній вигляд. Культова пляшечка, форма якої навіяна контурами Вандомської площі, що її бачила Мадемуазель Шанель з вікна свого розкішного номеру в готелі Ritz, вийшла обмеженим тиражем.

Chanel №5, лімітований випуск

Добре, тут не варто дражнитися: тираж вже майже розкуплений. Втім, варто заскриніти собі цю досконалу красу — і пам'ятати, що полювати на всі лімітовані продукти найзручніше в застосунку Brocard.

CHANEL №5, лімітований випуск

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.