До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Jardin Imaginaire: Літня колекція макіяжу Chanel 2024

Chanel, який перший з флагманів краси відмовився від інституту креативних директорів з макіяжу (натомість напрямок очолюють декілька талановитих візажистів), представив літню колекцію макіяжу Jardin Imaginaire (Уявний Сад). Колекцією опікувалася Еммі Драмме, учасниця COMÈTES COLLECTIVE, творчого beauty-колективу Дому.

Реклама

Яскрава сяйлива палітра кольорів оспівує надзвичайний світ природи, який був нескінченним джерелом натхнення для Габріель Шанель. "Якщо тобі сумно, додай губної помади й атакуй", — це один з найвідоміших висловів Габріель Шанель про красу. І квінтесенція підходу Chanel до макіяжу. Він відображає зухвалість, силу і свободу жіночості в усіх її проявах.

Дует рум’яна-хайлайтер Jardin imaginaire

Лімітований продукт вийшов в двох відтінках: Light And Berry поєднує колір фіолетової фуксії та перламутровий білий з рожево-бузковим мерехтінням. Gold And Peach поєднує свіжий матовий корал із золотистим відтінком слонової кістки.

Дует рум’яна-хайлайтер Jardin imaginaire відтінку Gold And Peach, Chanel
Дует рум’яна-хайлайтер Jardin imaginaire відтінку Light And Berry, Chanel

Хайлайтер стік Baume Essentiel

Хайлайтер-стік Baume Essentiel, яким можна зробити макіяж всього обличчя, вийшов у двох відтінках: Moonlight Kiss та Solar Glow.

Хайлайтер стік Baume Essentiel вийшов у відтінку Moonlight Kiss, Chanel
Хайлайтер стік Baume Essentiel у відтінку Solar Glow, Chanel

Олівець Stylo Ombre Et Contour

Цей олівець можна застосовувати для підведення слизової оболонки нижньої повіки, як підводку або як тіні для повік.

Вийшло сім відтінків, від стриманих до яскравих.

Лак Le Vernis

Культовий лак, предмет полювання колекціонерів, вийшов в трьох відтінках: Rêveuse — золотисто-зелений металік, натхненний крилами комах в тропічних лісах, Songe D’été — перлово-рожевий, який можна носити соло або як верхнє покриття, що створює додатковий вимір, та Faun — насичений, але чудовий на щодень коричневий.

<b>Лак для нігтів Chanel Le Vernis</b>
Лак для нігтів Chanel Le Vernis

Крім того, вийшла широка гама надточних олівців для брів — можна знайти свій відтінок.

<b>Олівець для брів Chanel  STYLO SOURCILS HAUTE PRÉCISION</b>
STYLO SOURCILS HAUTE PRÉCISION STYLO OMBRE ET CONTOUR Auburn Blond Doré Blond Tendre Brun Clair Brun Profond Ébène Brun Taupe Brun Rouge Brun Noir Célestial Pink Nuage Bleu Néon Dahlia Dream Leaf Atardecer Attaya

Обличчя кампанії — Лілі Роуз Депп, яка буквально спонукає записуватися до листа очікування на лак Rêveuse.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.