До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймиліший дизайн нігтів, який ви побачите цієї весни

Час думати про те, який дизайн нігтів ми хочемо спробувати навесні, коли нарешті потеплішає. Ось 31 ідея весняного манікюру з Instagram, щоб підготуватися до наступних місяців.

Цієї весни ми можна очікувати класичних пастельних відтінків, а також цікавих акцентів, як-от хром, перли та мерехтіння. Природно, квіти обов’язкові, як і принти з мотивом ситчику, і класичний "френч". Але також можна очікувати і багато психоделічних і ретродизайнів, а також металевого 3D-арту, щоб зробити весняний манікюр цікавішим.

Реклама

Садок вишневий

Вишні розцвітають з весною не лише на деревах, але й на нігтях. Знаменитий майстер манікюру Том Бачік малює грайливі вишневі пінап-мотиви і піднімає настрій всім.

Пардон май френч

В будь-якій незрозумілій ситуації завжди обирайте "френч". Том Бачік поєднує два відтінки рожевого, які ледве контрастують один з одним, — і нігті Селени Гомес набувають кокетливого вигляду.

Бите скло

Для виходу Джей Ло на Суперкубку Бачік використав кристали Swarovski на прозорій поверхні нігтів, і від цього манікюру неможливо відірвати погляд.

Прибульці

Ми постійно шукаємо нові ітерації "френчу". Для Камілли Кабейо Том Бачік використав хромовані "посмішки" на кінчиках нігтів та кристали Swarovski, щоб надати манікюру позапланетної текстури.

Свята Земля

Ідея прикрасити рожеві, як жувальна гумка, нігті, готичними хрестиками одночасно натякає на великодні та готичні мотиви. Знаменита нейл-майстриня БрітніБойс використовує відтінок KissFrom a Rose бренду CND як основу.

Неонова аура

Безтурботні та яскраві мотиви — як згадка про "знімки аури", що були так популярні в 1990-х. Ця суміш помаранчевого, неоново-рожевого та салатового кольорів змусить посміхнутися будь-кого.

Candy Coded

Хромовані нігті вражають самі по собі, але один із найпростіших способів вийти на новий рівень — це 3D-нейл-арт. Ці форми, схожі на цукерки яскравих неонових кольорів, чудово контрастують зі сріблястою основою.

Арт-натхнення

Художниця з манікюру ХангНгуєн черпала натхнення у великої мисткині ЯйоїКусама. Відтворіть культовий горошок Кусами в яскравих кольорах для неперевершеного весняного манікюру.

Кольорові бризки

Ви не помилитесь із поєднанням приглушеного бузкового та ніжно-рожевого, а правильні червоні бризки, намальовані зверху, нададуть манікюру арт-складової. Увага: це бризки як у Матісса, а не як у Поллока. Втім, можна використовувати й ті, й ті.

Вишукані квіти

Не потрібно малювати цілий букет на нігтях, щоб справити враження. Оберіть простий манікюр з мінімалістичними квітковими візерунками, — завдяки кольору їх неможливо оминути.

Чому так зори запалали

Читаємо гороскоп та надихаємося посланнями зірок. Передайте силу Всесвіту за допомогою сузір’я, що сяє на кінчиках пальців.

Настій ромашки

Це ідеальний весняний нейл-арт для мінімалістів у душі. Просто візьміть акрилову ручку і намалюйте крихітні ромашки на кожному пальці. Вуаля.

Невідповідність

Додавання різноманітних дизайнів і кольорів може створити чарівний образ. Знаменита нейл-майстриня Зола Ганзорайт використовує небесні фігури в сріблястому, неоново-оранжевому, електрично-синьому та бірюзовому кольорах на прозорій поверхні нігтів.

Зміїна шкіра

Скинути шкіру навесні або наростити нову, міцнішу — завдання із зірочкою. Можна почати з манікюру, надихаючись роботами Золи Ганзорайт (нагадаємо, це саме вона вигадала знаменитий манікюр glazeddoughnut, яким Гейлі Бібер підкорила світ).

Молочна ванна

Перламутровий хромований манікюр з кремовою текстурою на молочній основі — версія зіркової майстрині Кім Чионг, яка змішує ніжно-рожевий хромований лак Toy's x Inity та лаки з колекції FashionablyLightPLA.

Pucci French

Весна — чудовий фон для ідилічного барвистого принтуPucci. Зобразити його на кінчиках "французького" манікюру — вищій пілотаж.

Романтичне мереживо

Мереживо підходить для будь-якої пори року, але навесні воно видається особливо доречним. Для Керрі Вашингтон зіркова нейл-майстриня Кім Труонг виплітає на нігтях складне мереживо, яке доповнює квітковими деталями.

Гострі кути

Чи настав час повернути квадратну форму нігтів? Труонг наводить вагомі аргументи: мінімалістичні нігті з ромашками, що визирають на куточках кожного нігтя співачки Елли Мей.

Чорний білий

Можна обійтися і без яскравих фарб весни. Беріть приклад із Кім Труонг, яка малює супермилі малюнки в чорно-білій гамі.

Зоряний шлях

Надайте блиску. Знаменита нейл-майстриня Кока Мішель прикрашає хромований "френч" великою кількістю сріблястого блиску, щоб надати нігтям холодного оксамитового фінішу.

Майстерня карамелі

Використовуючи один із найпопулярніших кольорів для весняного манікюру, Мішель створює смужки на кінчиках нігтів, які просто закликають відвідати майстерню карамелі. Не для себе, — для сина маминої подруги.

Діти квітів

Ці дизайни у стилі 70-х такі безтурботні. Використовуйте еклектичне поєднання помаранчевих квітів із неоново-рожевими, синіми та світло-зеленими.

Розставити крапки

Комбінуйте відтінки гірчичного, бірюзового, темно-бордового, зеленого та жовтого кольорів, щоб створити весняний настрій. Крім того, їх надзвичайно легко зробити власноруч, що завжди є бажаним бонусом.

Енергія кристалів

Весняне прибирання вимагає різного роду очищення, тож чому б не змести погані настрої за допомогою нігтів, натхнених кришталем? Змішайте рожевий і білий у дизайні, схожому на мармур, щоб відчути хорошу енергію.

Хромована текстура

Ви не помилитеся з барвистими хромованими відтінками, особливо якщо оберете яскраво-фіолетовий, зелений, золотий і сріблястий. Знаменитий нейл-майстер Ері Ішізу вибирає рельєфні форми та вигини.

Клітинка віши

Весна — синонім клітинки віши, що так нагадує про пікніки у французькому стилі. Оберіть класику з поєднанням білого та вишнево-червоного.

Весняний сад

Солтсберн як натхнення? — Оригінально. Знаменита нейл-майстриня і провідна манікюристка серіалу Euphoria Наталі Мінерва поєднує мрійливі пастельні кольори з колекції OPIYourWay і прикрашає кожен ніготь квітковою наклейкою та коштовностями для додаткової романтики.

"Півмісяці" 60

Арки "Санта-Барбари"? Чому б ні. Дотримуйтесь класичного чорно-білого комбо на цих геометричних формах, щоб отримати дещо особливо разюче.

Каліфорнійські мрії

Це омбре виконане з поєднанням помаранчевого і фіолетового та має чудове мерехтливе покриття, яке може створити приголомшливий весняний настрій.

Тонкі акценти

Ще один шикарний і простий дизайн для мінімалістів. Ми обожнюємо ці квіткові пелюстки, що визирають з куточків на оголеному нігті. Це надає відчуття простору, не перевантажуючи дизайну.

Текст: Audrey Noble
За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.