До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гаррі Стайлс випустив колекцію лаків — і ви захочете їх усі

Гаррі Стайлс, засновник бренду Pleasing, випустив колекцію лаків. Вона має назву The Pollinators Set та складається з чотирьох відтінків біорозкладаного лаку для нігтів, натхнених кольорами весняної природи.

Чотири конусоподібних пляшечки, чотири відтінки: голубий Bell Boy Blue, розмитий зелений Pond Goo, кремовий вершковий Bride's Buttercream, маково-персиковий Peachy Cheeks. Всі вони чудово працюють разом або окремо та легко нашаровуються.

Реклама

До лаків додали набори для творчості. Все як у дитинстві, коли можна було клеїти на нігті якісь візерунки та занурюватися в чарівні казкові світи.

Формули лаків — біорозкладані, веганські та cruelty-free, виготовлені з екологічно чистих компонентів рослинного походження. Це потужна Big-12-free формула, що не містить толуолу, формальдегіду, камфори, TPhP, фталатів, етилтозиламіду, ацетону, бісфенолу А, ксилолу, ароматизаторів, парабенів і сульфатів. Ковпачок виготовлений на 10–20% з переробленого матеріалу, а внутрішня частина — зі 100% переробленого пластику. Картонна коробка повністю придатна для компостування, а логотипи та назви надруковані соєвими та водними фарбами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.