До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Трендовий макіяж весни: тест редакції

Макіяж у стилі #nude, стрілки, виразно підкреслені тушшю очі — головні тренди макіяжу весни 2024. Редакція тестує бестселери німецького бренду краси Make Up Factory. Прочитайте цей матеріал, якщо хочете ближче познайомитися з редакцією, зазирнути за лаштунки VOGUE та відкрити для себе нові засоби краси.

Блиск для губ #HighShine, підводка для повік #LiquidEyeDesigner, бальзам для губ #ColorIntuition, база для повік #Sensitive, тональна основа для обличчя #Oil-Free, все – Make Up Factory

Офіс VOGUE розташований у розкішному готелі в серці Києва. З вікон відкривається приголомшливий краєвид на Дніпро. А ще тут є безпечне, обладнане за всіма правилами бомбосховище. Редакція намагається облаштувати свої будні так, якби це були мирні часи: у нас є кавоварка, зручні крісла та ванна кімната з парфумами та косметикою.

Реклама

У мирні часи ми би збирались тут на заходи; зараз кожна зустріч — на вагу золота, адже команда розкидана світом, а повітряні тривоги коригують наші робочі графіки. Втім, трапляються приводи, коли ми зустрічаємося неодмінно. Один із них — тест засобів німецького бренду Make Up Factory.

Наталі Тюлєнєва, дизайнерка

Дизайнерка артвідділу Наталі Тюлєнєва — та людина, що стоїть за зніманнями парфумів і сироваток, засобів для тіла та рум'ян у VOGUE. Всі додатки краси, які виходять одночасно зі свіжими випусками журналу, верстає вона. У Наталі бездоганні смак і візуальне бачення.

"За трендами краси спостерігаю на vogue.ua, а ще — в тіктоку. Коли чергове божевілля з цієї соцмережі навколо певного тренду, засобу або явища сягає піку, я ділюся ним з редакторкою краси — і це ще один мій пристрасний внесок в розділ краси VOGUE.

Один із моїх улюблених трендів — #Glow_Skin (або "сяйлива шкіра"), коли шкіра сяє вологим блиском. Також подобаються тонкі стрілки, коли підводка ефектно підкреслює лінію росту вій, та натурально вкладені брови".

"Make Up Factory — не новий для мене бренд. Здається, він представлений в Україні, відтоді як я почала стежити за новинками краси, а це вже точно більше 10 років. Пам'ятаю його ще з першого курсу університету, де я вчилась на графічного дизайнера. Тоді я почала купувати свою першу улюблену косметику.

Мій улюблений засіб — рідка підводка Make Up Factory. Вона не відбивається під бровами, не тече і легко змивається. У підводки — зручний кінчик, яким легко малювати стрілку, а окремий плюс — вона швидко висихає, тримається весь день, зберігаючи глянцевий блиск".

Підводка для повік #LiquidEyeDesigner, Make Up Factory

"Із засобами Make Up Factory я зробила натуральний мінімалістичний мейк з підкресленою лінією росту вій, підводкою, яка зробила погляд виразнішим, та натуральними бровами. Допоміг гель для брів #EyeBrow Make Up Factory. Цей гель зручний у використанні й не робить брови штучними".

"Обидва продукти залишаться в моїй косметичці. А підводку я придбаю знову".

Підводка для повік #LiquidEyeDesigner, блиск для губ #HighShine, гель для брів #EyeBrow, база для повік #Sensitive, все – Make Up Factory

Валерія Лакома

Лєра Лакома редакторка vogue.ua, завдяки якій читачі завжди були в курсі тенденцій та способів стилізувати ту чи іншу річ у гардеробі. На деякий час тренди будуть забуті, бо Лєра готується до нової сторінки у своєму житті народження доньки. Лєра, як ніхто, вміє носити романтичні кольори, від рожевого барбі до небесно-блакитного, але нехай це нікого не вводить в оману: ця дівчина має залізний характер та точно знає, чого хоче.

"Я обожнюю макіяж. В мене є мільйон різних баночок, флакончиків, тюбиків. Денний макіяж роблю практично щодня. Зазвичай це легкий кушон, трохи рум'ян, бронзер для вилиць, туш для вій, олівець для брів і прозорий блиск для губ зі зволожувальним ефектом".

Блиск для губ #HighShine, туш для вій #All-In-One, фіксувальний гель для брів #EyeBrow, підводка для повік #LiquidEyeDesigner, бальзам для губ #ColorIntuition, база для повік #Sensitive, тональна основа для обличчя #OilFree, все — Make Up Factory

"Для вечірніх заходів завжди експериментую. Дуже подобається дивитись туторіали в інстаграмі й потім повторювати ці секретні прийоми у нанесенні косметики в своєму образі. Коли потрібно щось особливе, звертаюсь до професійних візажистів і кайфую від процесу перевтілення. Завжди з цікавістю спостерігаю, які засоби використовують професіонали в роботі і як саме вони їх наносять. Запам'ятовую все".

"Намагаюсь слідкувати за трендами краси, дуже допомагають добірки на сайті vogue.ua. В інстаграмі стежу за зірковими візажистами, зокрема Мері Філіпс, Ніною Парк і Паті Дуброфф. Серед актуальних мейкап-трендів зараз відгукується желейний макіяж, дуже хочу якось його спробувати".

Блиск для губ #HighShine, Make Up Factory

"Я чула про бренд Make Up Factory, але ніколи не використовувала раніше. Тож, можна сказати, засоби стали для мене відкриттям.

Я вирішила зробити легкий макіяж, щоб освіжити обличчя і надати йому трошки сяйва. З'ясувалося, що тональний засіб легко і рівномірно наноситься, залишаючи матовий фініш, класно тримається протягом дня на шкірі, але треба зазначити, що він підійде тільки для жирної або комбінованої шкіри. Мені підійшов".

Тональна основа для обличчя #Oil-Free, Make Up Factory

"Гель для брів #EyeBrow гарно фіксує брови, не склеюючи волоски, туш для вій #All-In-One створює додатковий об’єм і подовжує вії, а рожевий блиск для губ #HighShine приємно пахне, не розтікається на губах і пасує до світлого волосся".

"Я ще повернуся до Make Up Factory за рожевим блиском #HighShine, який створює ефект "мокрих" сяйливих губ і чудово зволожує".

Блиск для губ #HighShine та гель для брів #EyeBrow, все — Make Up Factory

Дарія Шульга

Дарія асистентка редакції VOGUE, яку ми довго шукали, а коли знайшли, були неймовірно щасливі. Даша має блискучу освіту, схоплює все вмить і не боїться роботи. А ще любить тварин і чорний колір. На відміну від усіх джензерів, Даша тримає інстаграм закритим, тому побачити її можна або особисто, або на фото нижче.

"Макіяж я обожнюю, проте в повсякденному житті не експериментую. На щодень обираю нюд (тон, брови, вії, рум'яна та тілесний олівець для губ). До професійних візажистів не звертаюся — вважаю, що людина, яка найкраще знає своє обличчя, — це я сама. Чудово розумію, що мені пасує, а що — ні. Особливо примхливі в мене брови: нікому не вдається їх нафарбувати, крім мене".

Гель для брів #EyeBrow, Make Up Factory

"За трендами стежу у VOGUE, а улюблених інфлюенсерів не маю: щоразу дивлюся різних людей, які трапляються в рекомендаціях на ютубі, в тіктоку, інстаграмі. З трендових мейків мені найбільше подобається #mob_wife_makeup. #Messy_glamour — мій фаворит".

"Про Make Up Factory знаю давно, проте косметику цього бренду ніколи не тестила, тому було цікаво спробувати. Для свого образу я обрала тональну основу для обличчя #Oil-Free, гель для брів #EyeBrow та туш для вій #All-In-One. Тон чудово підійде для жирної шкіри. У мене суха, тому недоліки були помітні. Втім, тримався він дуже добре".

Tональна основа для обличчя #Oil-Free, Make Up Factory

"Окремо відзначу незвичний для мене засіб — база під тіні для чутливих очей. Я не користуюся тінями, але якщо користувалась би, то тільки в парі з цим продуктом: поверх нього тіні лягають бездоганно і дають такий колір, як в упаковці. А тримаються — набагато довше, ніж без бази".

База для повік #Sensitive, Make Up Factory

"Туш #All-In-One чудово подовжує вії, втім не додає об'єму. Для дівчат з густими короткими віями це справжня знахідка. На додачу, вона гарно змивається, не залишаючи чорних кіл під очима".

"Бальзам приємний на губах, майже не відчувається, але я би радила перед нанесенням використовувати зволожувальний або живильний засіб, щоб густа текстура не підкреслювала сухість".

Мейк ап Фекторі. На правах реклами. Парфумерно-косметична продукція. ТОВ "Егзагон". Тел.: (044) 33-77-000, https://hexagone.ua

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.