До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 тональних основ, які варто спробувати цієї осені

Осінь – традиційна пора для beauty прем'єр. Зібрали нові та добре відомі тональні основи, які роблять з обличчям дива та вартують кожної витраченої копійки

Тональна основа All Hours Foudation, Yves Saint Laurent Beauty

All Hours Foundation Luminous Matte, YSL Beauty

Технологія Skin-Fusing, розроблена YSL Beauty, та гібридні пігменти у складі дозволяють тону мімікрувати під шкіру та повністю зливатися з нею.

Реклама

Формула збагачена екстрактами пелюсток жасмину (для тонізування) та гіалуроновою кислотою (для зволоження).

Відтінок можна підібрати на сайті за допомогою штучного інтелекту – достатньо відсканувати відповідний QR код та зробити селфі без макіяжу в хорошому освітленні.

Примітка редакторки

Лягає тонким шаром, не розтікається, пластичне і стійке. Економне.

Засіб пречудово пахне. Ті, хто хоч раз користувався YSL Beauty, знає, про що йдеться.

Відновлювальна тональна основа N°1 de Chanel

№1 de Chanel – колекція засобів для догляду за шкірою на основі червоної камелії, квітки з потужною життєвою силою (її похідні, від екстракту до олії, входять в склад усіх засобів колекції). Тональна основа з цієї гамми – в першу чергу засіб для догляду, і лише потім – тональний засіб.

20 відтінків дозволяє обрати свій з максимальною точністю – і без зайвих зусиль. Покриття вологе, сподобається в першу чергу тим, хто скаржиться на тьмяний колір обличчя та сухість.

Примітка редакторки

Бренд радить наносити засіб на тильну сторону долоні, щоб потім потрібну кількість звідти розподіляти кінчиками пальців. Я роблю інакше: декілька крапель – в ямку долоні: нічого не розтікається, а від тепла руки засіб зігрівається і лягає краще.

Тон – об'єкт бажання для тих, хто шукає в подібних засобах зволожувальні властивості та сяйво.

Тональний крем Dior Backstage Face & Body Foundation

Коли Dior каже, що це секретна зброя візажистів Дому, – це не перебільшення, а констатація. Засіб дійсно використовують за лаштунками модних показів та знімань. 40 відтінків, надлегкий зручний факон та формула, придатна і для обличчя, і для тіла, робить засіб незамінним – особливо для профі або тих, хто часто подорожує.

Примітка редакторки

Дуже вдало перекрив подряпини на руках, які залишив котик.

Раджу наносити на добре зволожену шкіру, інакше тон підкреслить лущення.

Тональна основа Parure Gold Skin Matte, Guerlain

Це ще один приклад, коли засіб поєднав властивості засобу в догляді та косметичного продукту. Дуже комфортна текстура, аромат фіалок, покриття, яке лишається матовим, втім, не перетворює обличчя на маску. В складі – 24-каратне золото та екстракт білої півонії.

Примітки редакторки

Попри те, що формула рідка (зазвичай подібні поміщують у флакони з піпеткою), покриття має добру щільність, гарно розподіляється по шкірі.

Засіб легко нашаровувати, регулюючи інтенсивність покриття: від прозорого до щільного.

Тональна основа Teint Idole Ultra Wear Care & Glow, Lancôme

Нова формула – на 82% сироватка, спрямована на підсилення сяяння шкіри. Містить мигдальну кислоту, яка очищує та вирівнює текстуру шкіри. Завдяки новій технології Neo-Glow зливається зі шкірою. Вийшло тридцять відтінків.

Засіб містить гіалуронову кислоту – це означає, що користуватися ним можна щодня без ризику пересушування, – а формула підійде навіть для сухої та чутливої шкіри.

Примітка редакторки

Важливо правильно обрати тон. Мій виявився надто світлим, тому залишу його на зиму, а поки користуватимуся, щоб перекривати темні кола під очима.

Серед додаткових переваг – SPF25, стійкість до води, поту та тепла: основа тримається майже добу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.