До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що таке полінуклеотиди та чи дійсно вони зупиняють старіння шкіри

Які проблеми вирішують полінуклеотиди та чи дійсно вони зупиняють старіння шкіри, розповідає лікарка-дерматокосметологиня Єлізавета Русакова.

Реклама

Що таке полінуклеотиди

Полінуклеотиди ідеально підходять для ліфтингу, усунення пігментних плям, мінімізації почервонінь та запалень, надання тонусу та еластичності шкірі. Полінуклеотиди у високій концентрації сприяють потужному anti-age-ефекту: відновлюють шкіру на клітинному рівні, розгладжують зморшки, повертають природне сяяння, зменшують пори.

Полінуклеотиди є Святим Граалем сучасної anti-age-косметології. Косметологи призначають ін'єкції полінуклеотидів тим, хто прагне якісного омолодження шкіри. Лінійка ін'єкційних препаратів від італійського бренду Mastelli відновлює шкіру, запускаючи природні процеси регенерації.

Полінуклеотиди Mastelli — це ін’єкційні препарати для антивікової косметології, що є максимально дослідженими та не спричиняють алергії. Вони покращують кровопостачання й активують обмінні процеси, а також захищають шкіру від негативного впливу довкілля та працюють як щит, оберігаючи її від агресивних UV-променів.

Як працюють полінуклеотиди

Полінуклеотиди спричинили справжню сенсацію у світі косметології.

Полінуклеотиди фрагменти молекули ДНК, що екстраговані з молок лосося. Їхня дія базується на стимуляції рецепторів клітин шкіри, що призводить до збільшення вироблення факторів росту та синтезу колагену.

Полінуклеотиди активують обмін речовин у шкірі, внаслідок чого покращується регенерація шкіри та її зовнішній вигляд. Вони характеризуються здатністю зв'язувати молекули води, що надає виражену зволожувальну дію, підвищує пружність шкіри.

Чи доведено їхню ефективність?

Препарати мають клінічно доведену ефективність.

Бренд Mastelli є членом Farmindustria, Асоціації італійських фармацевтичних компаній, членом Confindustria та Європейської федерації фармацевтичної промисловості та асоціацій (EFPIA), а також Міжнародної федерації фармацевтичних виробників та асоціацій.

Понад 50 років компанія веде дослідницьку діяльність і є єдиним виробником полінуклеотидів у світі, який має власну клінічну та доказову базу. Ефективність та безпека препарату підтверджена міжнародними сертифікатами.

Чи безпечні для здоров'я ін'єкції полінуклеотидів Mastelli?

Використання полінуклеотидів Mastelli є цілком дослідженим. Основною характеристикою препаратів є те, що вони проходять кількарівневе ретельне очищення. Формула Mastelli є унікальною, адже заснована на власних розробленнях, а решта брендів лише намагаються відтворити склад. Саме полінуклеотиди Mastelli, відзначають фахівці, є безпечними і не призводять до алергічних реакцій.

Компанія Mastelli має власне виробництво і запатентовану методику отримання екстракту з лососевих "Salvage". За спеціальною технологією відділяються тільки полінуклеотиди це повністю виключає ризик потрапляння вітамінів, амінокислот і білків у склад препарату. За умови такого рівня очищення ризик алергічних реакцій зводиться до мінімуму.

Полінуклеотиди можна вважати "хімією"?

Абсолютно ні. Полінуклеотиди Mastelli є субстратом для вироблення власних молекул ДНК нашої шкіри. Вони екстрагуються та проходять очищення за високої температури. Цей етап дозволяє отримати понад 95% чистої активної речовини з інактивованими протеїнами та пептидами, що гарантує безпеку продукту та відсутність побічних імунних реакцій.

Існує усталений зв’язок "полінуклеотиди це біорепарація". Чим біорепарація відрізняється від звичної біоревіталізації та яку роль тут відіграють полінуклеотиди?

Головна відмінність процедур біоревіталізації та біорепарації у складі речовин. Під час біоревіталізації косметолог вводить підшкірно гіалуронову кислоту, а при біорепарації полінуклеотиди. Біорепарація це новий сучасний напрям в anti-age-косметології.

Полінуклеотиди це must-have для шкіри 35+?

Полінуклеотиди ідеально підходять для пацієнтів різного віку, бо з їхньою допомогою можна вирішувати проблеми не тільки вікових змін, а також постакне, шрамів, стрій і рубців.

Лінійка Mastelli налічує 6 препаратів з різною концентрацією полінуклеотидів. Вони працюють за кількома напрямками.

Plinest — препарат, що має високу кількість полінуклеотидів, серед аналогічних препаратів, та є дієвим для профілактики і терапії вікових змін шкіри, зморшок, стрій, рубців.

Newest інноваційний препарат, що містить полінуклеотиди та гіалуронову кислоту. Такий склад ідеально підходить для профілактики зневоднення та вікових змін.

Plinest Fast продукт для біоревіталізації задля профілактики вікових змін у делікатних ділянках.

Ialest класичний препарат для біоревіталізації на основі гіалуронової кислоти для відновлення тургору й еластичності.

Plinest Eye препарат для anti-age-терапії для шкіри навколо очей.

Plinest Hair препарат для ін’єкційної терапії трихологічних проблем: випадіння волосся, порушення росту волосся та його щільності.

Як використовують полінуклеотиди в боротьбі з постакне або гіперпігментацією?

Полінуклеотиди задовольняють такі запити, як корекція рубців, пігментних плям та зменшення проявів вікових змін на шкірі. Завдяки впливу полінуклеотидів посилюється синтез колагену, що сприяє пришвидшеній регенерації тканин. Вже після однієї процедури помітне освітлення пігментних і застійних плям, зменшення значних рубців та дрібних зморшок, після повного курсу процедури глибокі зморшки розгладжуються.

Людям з якими проблемами шкіри слід звернути увагу на процедуру з полінуклеотидами?

Полінуклеотиди — це вибір лікаря та пацієнта як рішення для покращення шкіри, коли наявні перші ознаки старіння, а також виражені вікові зміни: зморшки, в'ялість шкіри навколо очей, шкіра зі зниженим тонусом, помітні пігментні плями, зневоднена шкіра, постакне, розтяжки, стрії або рубці.

Коли ефект стає помітним?

Ефект помітний вже з першої процедури, але важливо досягти накопичувального ефекту у шкірі. Максимальний результат відзначається після 3-5 процедур і діє як профілактика проблеми.

Як довго триває ефект?

Тривалість ефекту залежить від початкового стану шкіри та образу життя людини. Полінуклеотиди запускають процес відновлення шкіри на клітинному рівні за умови повного проходження курсу з 5 процедур. Результат зберігається протягом декількох місяців.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.