До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Що на б'юті-полиці у Емілі Купер у четвертому сезоні "Емілі в Парижі"

Ажіотаж навколо нового, четвертого сезону "Емілі в Парижі" сягнув піку. Увага, звісно, ​​прикута не тільки до ексцентричного вбрання Емілі Купер, але й до її б'юті-поличок. Завдяки трейлеру, де є сцена у ванній кімнаті, можна нарешті побачити, як життя у французькій столиці змінило б'юті-життя молодої американки.

Реклама

Перше, що помітить око уважного глядача, — культова щітка для очищення обличчя Foreo Luna у версії 4 Mini рожевого кольору. Вона ідеально вписується в стрімкий спосіб життя Емілі, де довго чекати на результат просто немає часу. У цьому героїня все ще вірна своєму корінню.

Іще один культовий продукт: крем Immortelle Divine від французького бренду L'Occitane. Один зі світових бестселерів, він створений на основі ефірної олії з Корсики, відомий своїми антиоксидантними властивостями та запобігає передчасному старінню шкіри. На полиці вище можна побачити олійну сироватку з тієї ж лінії, яка ідеально підходить для відновлення втомленої та сухої шкіри (застосовувати як частину вечірніх ритуалів краси).

Однак Immortelle Divine — не єдина сироватка, яка засвітилась у ванній Емілі. На кадрах також помітно сироватку для освітлення та ліфтингу Mimétique Skin Revive. Продукт невеликого французького бренду містить, серед іншого, вітамін С і ніацинамід. Допитливий глядач не пропустить і зволожувального крему Skin Restore, що зміцнює шкірний бар'єр.

За вже згаданою щіткою для вмивання ховаються кремові рум’яна Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush з легкою текстурою та ретельно підібраними пігментами. Результат? Природно осяйний вигляд. Ми не пропустили зволожувальний крем Boom Boom Milk від Violette_FR, заснованого Віолетт Серрат, нині креативною директоркою з макіяжу Guerlain. Boom Boom Milk — багатофункціональний спрей 3 в 1. Він діє як тонік, сироватка та зволожувач, містить пробіотики, а шкіра, незалежно від її типу та поточного стану, після нього почувається дуже комфортно.

Зрозуміло, що під час паризьких пригод Емілі намагається зволожити свою шкіру та посилити її мікробіом, про що свідчить поточний перелік засобів для ванної кімнати. Однак список далеко не закінчений. На раковині стоїть флакон шампуню Augustinus Bader. Крім того, героїня явно ретельно доглядає за шкірою тіла, про що свідчить тюбик бальзаму для душу французького бренду Payot та дві високотехнологічні зубні щітки Foreo.

Залишаємо повний список улюблених засобів Емілі просто тут. Не соромтеся надихатися ним. Усі згадані продукти належать до абсолютних лідерів на ринку, і з ними важко помилитися (на відміну від Емілі та її коханців).

<b>Шампунь для волосся,  Augustinus Bader</b>
Що на beauty полиці у Емілі Купер у 4 сезоні "Емілі в Парижі"

Перша серія четвертого сезону вийде на Netflix 15 серпня 2024 року, наступні чотири — 12 вересня 2024 року. Серіал знімався з січня до травня 2024-го. Цього разу виробництво довелося розпочати раніше через літні Олімпійські ігри в Парижі, які заборонили знімання у французькій столиці з червня до вересня з міркувань безпеки.

Скільки серій у "Емілі в Парижі"?

Четвертий сезон складається з восьми епізодів.

Хто з’явиться в нових серіях?

Звичайно, Емілі, Мінді, Габріель, Камілла, Альфі, Сільві. Серед новачків — актриса Талія Бессон у ролі Женев’єви та Еудженіо Франческіні в ролі Марчелло.

Трейлер четвертого сезону "Емілі в Парижі" вже вийшов?

Так, Netflix нарешті представив офіційний трейлер, — вбрання просто неможливо пропустити (хоч би яке роздратування вони часом не викликали). Трейлер сповнений натяків на драматичні ситуації, які очікують на Емілі.

Про що буде "Емілі в Парижі", 4 сезон?

Творець серіалу "Емілі в Парижі" Даррен Стар не розкрив конкретних сюжетних ліній четвертого сезону, але в інтерв’ю Deadline він дав прихильникам підказку, чого очікувати. Він сказав про стосунки Емілі з Габріелем: "Я думаю, велике питання, про яке варто подумати в наступному сезоні, полягає в тому, що Емілі приїхала в Париж не заради кохання, а заради роботи; і Емілі, і Габріель переживають інший, більш зрілий і, безумовно, більш складний період у їхньому житті". Він також додав, що колишня дівчина Габріеля Камілла, нікуди не зникне. "Вони всі залучені в життя одне одного, вони друзі, вони працюють разом, — сказала Стар. — Просто виникли непередбачені ускладнення, особливо для Емілі. І, можливо, Емілі та Габріелю не судилося бути разом — принаймні в осяжному майбутньому.

Текст: CINDY KERBEROVÁ

За матеріалами vogue.cz

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.