До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Піклуватися про себе: процедура антистрес-догляду Pro Lift Deluxe [comfort zone]

Редакторка культури українського Vogue Дарія Слободяник протестувала процедуру Pro Lift Deluxe італійського професійного бренду космецевтики [comfort zone], яка не тільки забезпечує потужний ліфтинг-ефект, а ще й допомагає подбати про власний ментальний стан.

Реклама

Як відновитися після стресу й перезавантажитися — здається, українці, які два роки живуть у стані перманентної травми, можуть написати про це не один посібник. Кожен із нас шукає власні способи порятунку, які дозволяють триматися на плаву, — моїм у грудні минулого року, насиченому дедлайнами, зніманнями, тривогами та безсонними ночами, стала процедура Pro Lift Deluxe італійського бренду [comfort zone].

[comfort zone] — непересічний бренд, з яким варто познайомитися, якщо ви ще цього не зробили. В основі його ідеології — свідомий та науковий підхід: бренд був створений 1996 року компанією Davines Group. У складі продукції бренду ви не знайдете силіконів, компонентів тваринного походження, мінеральних олій, штучних барвників, SLS. Усі засоби розробляються та виробляються у Davines Village в сонячній Пармі. Над ними щодня працюють понад 40 вчених, зокрема хіміки, біологи та дерматологи, які створюють чисті, орієнтовані на результат формули з високою концентрацією hi-tech-інгредієнтів натурального походження. Такий самий відповідальний підхід відрізняє бренд і в ставленні до довкілля: всі продукти представлені в симпатичному мінімалістичному recyclable packaging, яке підлягає вторинній переробці. Ба більше, бренд повністю компенсує викиди CO2 завдяки проєкту EthioTrees — ініціативі відновлення лісу в Ефіопії. Таке свідоме ставлення викликає повагу.

Процедуру Pro Lift Deluxe мені проводить лікарка-косметологиня та бренд-тренерка [comfort zone] Юлія Шопяк, яка закохує в бренд з перших хвилин. Ми починаємо нашу зустріч з велком-ритуалу — це своєрідний "вхід у процедуру", що має допомогти мені переключитися після робочого дня, розслабитися та готує шкіру до подальших кроків — очищення, пілінгу, маски з ліфтинг-ефектом та масажу.

Юлія розповідає, що ритуал TRANQUILLITY™ — це відповідь бренду на наслідки стресу, якого навкруги щороку дедалі більше. Позитивний ефект ефірних олій та аромотерапії в цілому доведений давно, ну а в [comfort zone] вірять, що за допомогою правильних ароматів можна досягти ідеального стану спокою. TRANQUILLITY™ від [comfort zone] — один із найвпізнаваніших ароматів б’юті-ринку в усьому світі й один з найпопулярніших, і це зовсім не випадково. У ньому поєднані ноти кедру, солодкого апельсину, ефірні олії троянди, сандалу, герані та ветиверу, у комбінації все це працює як чарівна пігулка — м’язи обличчя розслаблюються, плечі опускаються, тіло стає приємно важким. Ще трохи — і можна заснути. Юля каже, що це правильна реакція, адже, працюючи над олією, науковці бренду підібрали складові, що досягають лімбічної системи та стимулюють вироблення молекул-месенджерів, що впливають на наші емоції та допомагають заспокоїтися. Це — розробка нейробіолога та дерматолога доктора Агірре, члена наукового комітету [comfort zone], за що йому хочеться особливо подякувати.

Основна частина процедури проводиться з використанням лінійки Sublime skin — це колекція, розроблена для глибокого оновлення та ліфтингу шкіри. Готуючи шкіру, Юлія робить демакіяж обличчя та очей, вмиваючи її ніжним молочком. Наступний етап — один з моїх найулюбленіших в будь-якій процедурі, це пілінг. Ми використовуємо SUBLIME SKIN MICROPEEL LOTION — лосьйон для мікроексфоліації з молочною кислотою та глюконолактоном для м'якого та поступового мікровідлущування. Лосьйон має м'яку освітлювальну дію та повертає сяйво тьмяній шкірі.

Після пілінгу Юлія наносить двокомпонентну маску SUBLIME SKIN LIFT-MASK з ботулоподібним ефектом, який забезпечує нейропептид у її складі. Маска підтягує овал обличчя, зміцнює та розгладжує шкіру шиї та декольте та ідеально підходить для зрілої шкіри. Спочатку я відчуваю невеликий тиск (маска відчувається на обличчі приємною вагою, ніби мене накрило важкою ковдрою), а потім м'язи обличчя потроху розслаблюються.

"Ми працюємо кількома способами над ефектом розслабленням м’язів: спочатку — ароматерапією, маскою з нейропептидом і масажем. Саме тому це настільки ефективно", — пояснює Юлія. Скільки триватиме ефект, точно спрогнозувати складно — залежить від міміки, від того, чи є вже ботокс; загалом — від одного дня до тижня. Поділюся тим, як було в мене: з дуже активною мімікою, наявністю заломів на чолі та ботоксом в анамнезі, мій ефект тримався два дні.

Після маски ми робимо масаж з олією з колекції Renight, антиоксиданти в складі якої допомагають боротися з вільними радикалами — масаж має закріпити ефект розслаблення м’язів. У фіналі Юлія наносить на обличчя ліфтинг-сироватку з інноваційним антивіковим гексапептидом, екстрактом Ахілеї Міллефоліум та гіалуроновою кислотою, які борються з клітинним старінням, поступово і помітно коригуючи глибокі та мімічні зморшки.

Взагалі, лінійка SUBLIME SKIN, з якою я познайомилася під час процедури, — одна з найцікавіших у [comfort zone]. Вона націлена на anti-age-ефект: завдяки технологіям Archi-Lift та Cell-Support Technology™, AHA-кислотам + Вітаміну С, пептидам та комплексу Tri-White Complex, Sublime Skin відновлює щільність і пружність шкіри, забезпечуючи помітний ліфтинг та освітлювальний ефект. Технологія Archi-Lift — це поєднання комплексу пептидів з ботулоподібною та колагеностимулюючою дією, мікро- та макрогіалуронової кислоти, що має гідрофілер-ефект, екстракту півонії молочноквіткової, що має ліпофілер-ефект, та екстракту Ахілеї Міллефоліум, що підвищує синтез колагену, зміцнює шкіру, покращує пружність. SUBLIME SKIN є втіленням дуже свідомої концепції бренду [comfort zone]: доглядати за собою з турботою — не з бажанням змінитися, а з ідеєю стати більш здоровою та розслабленою людиною. "Адептів такого натурального підходу сьогодні все більше", — підсумовує Юлія Шопяк, а я йду з процедури з відчуттям, що про мене попіклувалися, — а сьогодні це відчуття дуже необхідне кожному з нас.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.