До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Масаж гуаша та ритуал догляду за шкірою: покрокова інструкція

Як доглядати за шкірою, щоб отримувати результат і насолоджуватись процесом? Інфлюенсерка, громадська активістка, авторка блогу SelfCareBlog в інстаграміОлена Мандзюк розкриває секрети своїх ритуалів краси з HydroPeptide.

Реклама

Двоетапне очищення

Будь-які ритуали догляду за шкірою Олена завжди починає з очищення та надає перевагу двоетапному.

При контакті з водою бальзам емульгується та перетворюється на приємну кремову піну, яку можна змити водою або стерти ніжним рушником. Велика перевага цього засобу — в тому, що, попри чудове очищення, він не пошкоджує гідроліпідну мантію, яка слугує захисним бар'єром шкіри. Олена наносить його на вологе обличчя.

"Це надзвичайно важливий етап, — говорить вона, — я не пропускаю його навіть коли не наношу макіяж. Адже за день на шкірі все одно залишається бруд, а погане очищення може провокувати висипання, "забиті" пори, чорні крапки".

Засіб ніжно та витончено пахне трояндою. Містить у складі прості, але потужні інгредієнти: алое вера та центела азійська, які зволожують та регенерують шкіру, молочні протеїни, які насичують живильними речовинами, та суміш олій соняшнику, авокадо та сафлорової, багатих вітаміном Е, який є потужним антиоксидантом, захищає від стресів навколишнього середовища та зберігає ліпідний бар’єр шкіри. "Він приємний на дотик, і після нього шкіра дійсно наче кашемір", — каже Олена. Вона розподіляє молочко на шию теж.

Тонізування

Тонізувальний лосьйон Pre-TreatmentTonerрегулює баланс шкіри, м’яко відлущує верхній шар, одночасно висвітлюючи та вирівнюючи тон, має фруктовий аромат.

Олена ніколи не пропускає тонік у догляді, зізнається, що належить до тих жінок, які хазяйновито протирають ванну ватним диском після використання. Схвальний sustainable-підхід.

Сироватка

Олена зауважує, що з часом її підхід до засобів краси змінився. Якщо раніше вона витрачалася головним чином на декоративну косметику, то зараз віддає перевагу інвестиціям у догляд. У її ритуалах завжди є місце сироватці. Потужна ліфтинг-сироватка PowerSerum з 13 пептидами, гіалуроновою та альфа-ліпоєвою кислотами у складі обіцяє ефект безін’єкційного омолодження шкіри.

У нанесенні сироватки є секрет — дивіться у відео.

Крем для зони навколо очей

"А знаєте, раніше мені не було різниці, чи це крем для обличчя, чи під очі: я все робила одним засобом", — каже Олена.

Сьогодні вона використовує EyeAuthority – інтенсивний ліфтинг-крем для повік, який усуває набряклість, темні кола та зморшки завдяки пептидам у складі. Два із цих пептидів мають подібну до ботоксу дію та м'яко розслабляють м'язи навколо очей.

Керм для очей Олена використовує і в зоні навколо губ.

Крем

Завершальний етап ранкового догляду — ультралегкий зволожувальний ліфтинг-крем FaceLift з нейро- та амінопептидами, який відновлює колаген l і III типів в шкірі, перешкоджає появі пігментації та освітлює пігментні плями.

Захист від сонця

"Я не використовую потужний мейк, не малюю собі стрілки, не наношу тіні й тон, тому дуже часто фінальний етап мого ранкового ритуалу — нанесення захисту від сонця".

Протисонцевий крем для обличчя SolarDefenseTinted має легкий тон, тому чудовий для щоденного використання в місті.

Олена наносить засіб похлопувальними рухами на всі відкриті ділянки обличчя, зокрема вуха та шию.

Блиск для губ

Блиск для губ PerfectingGloss у відтінку Sun-KissedBronze допомагає продовжити настрій літа.

МАСАЖ ГУАША

Одним із важливих етапів догляду Олена вважає масаж гуаша. Його не можна робити на суху шкіру, тому Олена використовуєфітоживильну олію для обличчя MoistureReset. Дивіться відео, щоб побачити всі лайфгаки масажу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.