До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 засоби для візуального ефекту пухких губ

Редакторка краси Альона Пономаренко ділиться засобами, які дарують додатковий об'єм вустам.

Нічна маска для губ Lip Sleeping Mask EX Berry, Laneige

Цей засіб я відкрила для себе майже випадково: він дістався мені з боксу Clipse, коли ще в мирні часи ми ділили його всією редакцією. Після початку війни про косметику, звісно, не йшлося, але вуста пересихали. Тому я без зайвих міркувань наносила цю нічну маску на губи вдень, якби це був блиск, і забувала про сухість. Ефект збільшення відкрився одного весняного дня, коли ми з подружкою пішли на каву. "Ти що, зробила губи?" — відчайдушно намагаючись не засуджувати, перепитала вона. Дійсно, рік тому було не до збільшення вуст — то була дія Laneige. Я занотувала собі, що треба використовувати цей ефект навмисне, але так і не поновила запас. Треба виправитися.

Реклама

У складі маски — екстракти журавлини, суниці, лохини, малини, а також вітаміни, особливо Е і С, зволожувальні кислоти, каротиноїди, фітостероли.

Rouge Volupte Rock'n Shine, Yves Saint Laurent Beauty

Тут важливо одне — не переплутати. Всі помади YSL Rouge Volupte прекрасні, але ілюзію об'ємних, опуклих вуст забезпечує саме Rock'N Shine. По центру стрижня — блискітки. Вони дають красиве мерехтливе сяйво і залишаються, навіть коли помада вже "з'їдена". І це приголомшливо: губи "голі", але по них наче пробігають іскри.

Помада пахне манго (присягаюся, тут виробник спеціально діяв так, щоб її постійно хотілося поновлювати та, відповідно, швидше витрачати), містить масло ши, яке заспокоює і зволожує, віск Candelilla, що утримує в тканинах вологу, та пом'якшувальну абрикосову олію.

Phyto-Rouge Shine, Sisley

В упаковці колір виглядає буденно, навіть трішки вінтажно. Проте, варто приміряти на губи, — "знімати не захочеться". Помада лягає напівпрозоро, і нашаровувати її можна нескінченно. Оце відчуття, що Phyto-Rouge Shine скульптурує вуста, — це повноцінний beauty-атракціон.

Досі не розумію, як досягається ефект, — чи то через особливі сяйливі частинки, чи то через склад, який можна читати, як поему: комплекс Hydrobooster з мікросферами гіалуронової кислоти, зволожувальний екстракт водорості Padina pavonica, живильна олія моринги та жожоба, вітамін Е.

Зазвичай засоби Sisley я раджу з докорами сумління: вони дорогі, хоча й космічно якісні. Але наразі на ці помади діє знижка, заощаджене можна донатити. В гаммі 12 відтінків; варто звернути увагу на ті, що мають ягідний підтон.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.