До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 найкрасивіші помади й один блиск цієї весни

Найкрасивіші помади та блиски цієї весни, які заслуговують на почесне місце в косметичці

Реклама

Chanel Rouge Allure Velvet

Якби червоний міг говорити, він спонукав би жінок до атаки (згадайте легендарний вислів Коко Шанель: "Якщо ви сумні чи розбиті горем, нафарбуйтеся, одягніться, нафарбуйте вуста й атакуйте"). Нова помада Rouge Allure Velvet красномовна як ніколи: її формула — вивірений баланс матового та сяйливого. Двадцять відтінків, починаючи від м’якого та делікатного бежевого та рожевого дерева аж до інтенсивного малинового, дають нескінченну свободу досліджувати свій настрій.

У формулі — ультратонкі пігменти для інтенсивного та тривалого кольору, а також перламутрові пігменти, які надають сяйва кожному оксамитовому відтінку. Касторова олія та масло ши відповідають за пом’якшувальні властивості та гарантують комфортне нанесення.

Творці радять звернути увагу на м'які відтінки Libre (62) і Abstrait (69), коралово-фуксієвий La Favorite (43), "справжній червоний" Rouge Charnel (56), червоний апельсин Rouge Feu (57), пильний червоний Rouge Vie (58).

Dior Addict Lip Maximizer

Пітер Філіпс, креативний директор та фотодиректор Dior Makeup переосмислив формулу та паковання знаменитого блиску. Зараз це поєднання блиску для губ та плампера Lip Maximizer.

Формула на 90% — натурального походження; блиску — більше, об'єму — більше, суцільні переваги. Обличчям колекції стала акторка Аня Тейлор-Джой.

Dior додав три нові відтінки до палітри: 038 Rose Nude, 039 Warm Beige і 031 Strawberry. Як і решта 28 відтінків, вони забезпечують бездоганний колір, догляд за губами, блиск і максимальний об’єм.

Формула містить гіалуронову кислоту та вишневу олію. Дзеркальний блиск, максимальний об’єм з ефектом наповнення та зволоження протягом 24 годин – здається, це ідеал.

Le Rouge Interdit Intense Silk, Givenchy

Le Rouge Interdit Intense Silk у шкіряному футлярі, який можна "перезаряджати", — це зірковий продукт бренду. Футляр заслуговує на окрему згадку: натуральна чорна шкіра (відповідальне походження, виробник – власник золотого рейтингу Leather Working Group за соціальну та екологічну відповідальність), вигравіруване лого Givenchy 4G, переосмислене Метью Вільямсом.

Проте формула нова: збагачена сферами гіалуронової кислоти та екстрактом квітучої трави Acmella Oleracea.

Текстура – приємна і шовковиста, легко лягає на губи, прекрасно передає колір. Le Rouge Interdit Intense Silk доступна в 25 шовковистих відтінках. Вони поділяються на вісім груп кольорів: Red Beb Paste – відтінки сушених троянд, Brick Red – цегляно-коричневі; Tomato Red – яскраво-червоні відтінки; Maple Red – червоні відтінки з коричневим підтоном; Wine Red – червоно-бордові; Carrot Red – помаранчеві; Pink – м’які та яскраві рожеві; Milk Nudes – природні рожево-бежеві тони. Наприклад, коричневий — це N°37, нейтральний червоний — N°333, найяскравіший червоний з усіх можливих — N°306.

Guerlain

Вже більше 20 років пов'язує Дом Guerlain з орхідеями. Для лінійки Orchidée Impériale Дім навіть домовився про партнерство із заповідником Тяньці. Креативна директорка Guerlain Violette надихалася красою та ніжністю пелюсток орхідей та створила цілу колекцію макіяжу.

Виходить один футляр та три відтінки помади: один з них – з ягідним підтоном, один – з помаранчевим, один – яскравочервоний.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.