До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Подбайте про здоров’я: Revitalash запускає благодійну ініціативу щодо раку молочної залози

Поки захисники України ведуть героїчну битву з ворогом, хтось бореться за власне життя, залишившись наодинці зі страшною хворобою – раком молочної залози. Жовтень – місяць обізнаності про рак молочної залози. Revitalash запускає благодійну ініціативу, що дає змогу "підвісити" обстеження для жінок, які не можуть собі його дозволити.

Бренд Revitalash починався з єдиного засобу – сироватки для росту вій, яку створив лікар для своєї дружини, що лікувалася від РМЗ. Підтримка жінок з подібним діагнозом, профілактика захворювання та реабілітація під час ремісії ввійшли в ДНК бренду та сформували його місію. З кожної проданої сироватки RevitaLash Advanced і RevitaBrow Advanced у лімітованому рожевому пакованні в жовтні бренд переведе по $2 на потреби благодійних фондів, що борються з раком молочної залози.

Реклама

Крім того, в Україні бренд розгортає важливу кампанію. "Нині, коли в нашу країну прийшла війна, жінки не надають достатньої уваги власному здоров’ю або просто не можуть собі дозволити планове обстеження молочної залози, – кажуть тут. – Саме для них ми розпочинаємо благодійну ініціативу "Подбай про себе з Revitalash". Разом з фондом "Квітна" та київським Спеціалізованим мамологічним центром ми "підвісили" 100 пакетів обстежень для жінок, які дадуть їм змогу безплатно отримати комплексну діагностику – УЗД або мамографію молочних залоз і консультацію лікаря".

Щоб ще більше українок отримали таку можливість, можна долучитися до ініціативи – для цього відкрита благодійна банка, куди можна перерахувати будь-яку зручну суму.

Пам’ятайте, що рак молочної залози успішно лікується, проте важливо розпочати процес терапії якомога раніше. Тож не нехтуйте вашим здоров’ям, розкажіть про цю ініціативу мамі, сестрі або подрузі, – нагадує Revitalash, – нині всі ми особливо потрібні своїй країні сильними та здоровими.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.