До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Принцеса Вельська Кетрін хвора на рак

Принцеса Вельська Кетрін записала відеоповідомлення, в якому особисто розповіла про стан свого здоров'я. Під тиском великої кількості чуток та теорій змов щодо її загадкової операції і зникнення з публічного простору вона вирішила пролити світло на реальний стан справ.

"У січні я перенесла серйозну операцію на черевній порожнині в Лондоні, і на той момент вважалося, що мій стан був нераковим, — розповіла вона. — Однак післяопераційні тести показали, що рак все ж таки був. Тому лікарі порадили мені пройти курс профілактичної хіміотерапії, і зараз я перебуваю на ранній стадії цього лікування".

Реклама

Новина стала величезним шоком для неї самої та родини, зізнається Кетрін. Тому вони із чоловіком взяли паузу у публічних виходах і спілкуванні, щоб добре все обдумати. "Як ви можете зрозуміти, мені знадобився час, щоб відновитися після серйозної операції, перш ніж почати лікування. Але, найголовніше, нам знадобився час, щоб пояснити все Джорджу, Шарлотті і Луї в прийнятній для них формі і запевнити їх, що зі мною все буде добре".

Власне, піклування про добробут дітей і було найголовнішим мотивом уникання публічності. Зараз діти вже знають, що відбувається із їхньою мамою. "Я вже сказала їм, що здорова і стаю сильнішою з кожним днем, зосереджуючись на речах, які допоможуть мені зцілитися розумом, тілом і духом".

Востаннє принцеса Вельська Кетрін з'являлась на публіці на різдвяній службі в грудні 2023-го
Востаннє принцеса Вельська Кетрін з'являлась на публіці на різдвяній службі в грудні 2023-го

Також у своєму зверненні принцеса Кетрін розвіяла плітки про буцімто зраду чоловіка. "Те, що Вільям поруч зі мною, є джерелом мого комфорту і спокою. Так само як і любов, підтримка і доброта, яку проявляють багато хто з вас. Це так багато значить для нас обох. Ми сподіваємося, що ви зрозумієте, що нам, як сім'ї, зараз потрібен час, простір і приватність, поки я не завершу лікування. Моя робота завжди приносила мені глибоке почуття радості, і я з нетерпінням чекаю, коли зможу повернутися до неї — але зараз я повинна зосередитися на повному одужанні".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.