До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дитяча лікарня "Охматдит" отримала життєво важливе обладнання для вакуумної терапії ран

Українські лікарі мужньо продовжують свою роботу, проводять операції під бомбардуваннями, у сховищах та на полі бою. Рятують життя без перерви на сон та їжу і в дитячій лікарні "Охматдит", куди прибувають юні українці з найрізноманітнішими медичними випадками – від тяжких поранень під час обстрілів до патологій кишківника, які можуть розвиватися в разі раптової зміни харчування.

Щоб виконувати свою роботу ще якісніше та ефективніше, лікарям потрібне сучасне обладнання, з придбанням якого медикам допоміг Фонд Ріната Ахметова – його команда передала лікарні чотири апарати для вакуумної терапії ран.

Реклама
Зараз майже кожен пацієнт, який зазнав поранення, потребує лікування за допомогою подібних апаратів

"Апарати, які ми отримали від Фонду, призначені для так званої вакуумної терапії. На сьогодні вони є вкрай потрібними. Насамперед їх використовують для лікування забруднених ран, які отримано під час бойових дій, – розповів медичний директор лікарні "Охматдит" Сергій Чернишук. – Іноді лікування може тривати навіть тижнями, для того щоб рана була максимально стерильна та змогла нормально загоїтися". Також лікар додає, що тепер майже кожен пацієнт, який зазнав поранення, потребує лікування за допомогою подібних апаратів.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.