До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б’юті-рутина: 9 засобів, з якими затишно в холодну пору

Щоб увесь рік комплексно дбати про себе, важливо використовувати сезонну косметику й спостерігати за тим, як шкіра, волосся й організм реагують на зміни. Vogue.ua ділиться добіркою засобів, з якими в холодний період стане трохи затишніше.

Відновлювальний крем Power Luxe, Hydropeptide

Глибока осінь — ідеальний час для активного догляду за шкірою. Крем з бакучіолом, що вважається альтернативою ретинолу, діє швидко й ефективно, але без характерних для ретиноїдів побічних ефектів. Гіалуронова кислота чотирьох видів, що входить до складу засобу, зволожує, а омолоджувальні пептиди стимулюють вироблення колагену.

Реклама
Відновлювальний крем Power Luxe, Hydropeptide


Сироватка "Бар’єдерм-цика Дейлі", Uriage

Цей продукт — порятунок для шкіри з порушеним бар’єром. У складі засобу — азійська центела й пребіотики, збагачені термальною водою.

Сироватка "Бар’єдерм-цика Дейлі", Uriage

Сироватка Sacred Nature, [comfort zone]

Ця сироватка з екстрактом тамаринду й біоферментованими екстрактами мирту, бузини й граната омолоджує шкіру.

Вітамінний комплекс Orthomol Hair Intense

Для боротьби з ламкістю й сухістю волосся, у разі дефіциту вітамінів, для сезонної профілактики випадіння й стимуляції росту. Вітамінний комплекс Orthomol Hair Intense — це зібрані в потрібних пропорціях речовини, що сприяють здоров’ю та росту волосся: вітаміни групи B для густини й блиску, вітамін А для зміцнення коренів волосся, амінокислоти L-цистеїн і L-метіонін для утворення кератину, міліацин для зміцнення волосся зсередини й екстракт проса КераЛіацин, що його запатентував бренд, для зміцнення й відновлення структури волосся.

Вітамінний комплекс Orthomol Hair Intense

Гама засобів для догляду за шкірою голови й волоссям Specifique Kérastase

Гама засобів Specifique Kérastase відновлює баланс шкіри голови й волосся. Сироватка Potentialiste утворює бар’єр, що захищає від негативних зовнішніх чинників. До складу шампуню входять амінокислота гліцин і вітамін В6, що дарують відчуття блискучого, розкішного волосся. Щотижнева маска-глина для глибокого очищення містить комплекс глин-каолінів і мінерал монтморилоніт, а також ментол. Вона очищає й чудово підсушує шкіру.

Гама засобів для догляду за шкірою голови й волоссям Specifique Kérastase. Photo: @kerastase_official

Засоби для домашнього догляду Redken

Професійна косметика для волосся Redken — справжня знахідка, яку приємно відчувати на волоссі та шкірі голови під час процедур у майстра і яку так само ефективно можна використовувати самостійно вдома. У найбільшому в Києві салоні Forma beauty space можна пройти відновлювальну процедуру для ушкодженого волосся Redken Acidic Concentrate, а потім влаштувати собі спа вдома.

Сироватка для обличчя й зони навколо очей Liftactiv Supreme, Vichy

Сироватка Lifactiv Supreme, Vichy, заповнює зморшки й миттєво зволожує шкіру. Гіалуронова кислота — головний і єдиний інгредієнт сироватки, що допомагає відновити пружність і компенсувати щоденну втрату гіалуронової кислоти.

Сироватка для обличчя й зони навколо очей Liftactiv Supreme, Vichy

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.