Які балетки купити цієї осені: показують скандинавські модниці

Незважаючи на те, що Тиждень моди в Копенгагені проходив у перші дні серпня, погода в данській столиці була вже дуже осіння. Замість відверто літніх образів ми побачили модні варіації на тему міжсезоння, які хочеться розглядати в деталях. Так, улюбленим взуттям місцевих дівчат цього разу стали балетки — розповідаємо про найпопулярніші моделі.

Балетки-табі Maison Margiela

Балетки, без яких неможливо уявити нульові, через 20 років повернулися з головною зміною — вони стали ненудними. Кожен бренд намагається знайти свою родзинку, щоб їхня пара відрізнялася і була впізнаваною. Мaison Мargiela вигадувати нічого не потрібно — впізнаваний носок, розділений на дві половини, завжди змушує людей обертатися. Можна вибрати класичну модель або з ремінцем у стилі Мері-Джейн.

Слінгбеки Ganni

Якщо погода дає змогу, то перші осінні дні можна провести в слінгбеках на плоскому ходу, які від класичних балеток відрізняє відкрита п'ята. Нам подобається пара від локального бренду Ganni — з гострим носком та металевою фурнітурою, яка вдало контрастуватиме з романтичними вбраннями.

Балетки з кристалами Alaïa

Балетки з кристалами будь-який образ миттєво зроблять святковішим — зручність тут поєднується зі складною фактурою, завдяки чому їх обирають навіть суворі мінімалістки, щоб надати настрою своїм стриманим образам.

Класика Chanel

Цим двокольоровим балеткам Chanel не страшні ніякі модні тренди — у гардеробах відданих шанувальниць вони займають особливе місце, особливо коли хочеться виглядати елегантно і не ламати голову, що вдягнути.

Сітчасті балетки Prada

Сітчасті балетки — ще один класний варіант для міжсезоння, коли вже хочеться сховати пальці, але перевзутися у важке взуття — ні. Такі моделі можна знайти у брендів у різній ціновій категорії — від Arket до Prada.

Популярне на VOGUE