До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Двокольорові туфлі-човники Chanel — модна літня класика

У 1957 році Габріель Шанель вперше представила двокольорові туфлі-човники з відкритою п'ятою Chanel. Взуття було розроблене у партнерстві з французьким взуттєвим Домом Massaro. Пізніше взуття було переосмислено креативними директорами Карлом Лагерфельдом і ВіржиніВіар із різною висотою підборів, новими ремінцями та кольорами. Двокольорові туфлі Chanel стали культовим взуттям у модниць по всьому світу. Окрім човників, популярністю користуються двокольорові балетки, які Карл Лагерфельд запропонував у 1984 році.

Реклама

Протягом багатьох років дизайн із застібками на підборах був основним елементом гардеробу як голлівудських зірок, так і супермоделей, і досі залишається одним із найбажанішим взуттям Chanel. У той час як багато зірок тяжіють до традиційного поєднання бежевого та чорного кольорів, Лілі-Роуз Депп і БріЛарсон вибрали вишукані чорні пари для Каннському кінофестивалі та доповнили туфлі чорним вбранням також Chanel.

Лілі-Роуз Депп
Лілі-Роуз Депп

Брі Ларсон
Брі Ларсон

Тим часом Кайлі Дженнер і Ріанна продемонстрували сріблясті пари за стразами Chanel, яка прикрашені чорними мисом і каблуком 2,6 дюйма. Кайлі поділилася фотографією в Instagram, на якій вона та її подруга Анджеліна обидві одягнені в блискучі сріблясті пари під час поїздки до Парижа на вихідних. Тим часом Ріанна одягнула свою пару з широкими білими джинсами, укороченим топомSavage X Fenty, великим пальто PeterDo та вінтажними сонцезахисними окулярами Dior для виходу з A$APRocky на початку цього місяця.

Ріанна і A$AP Rocky
Ріанна і A$AP Rocky

Шарлотта Гроневельд
Шарлотта Гроневельд

Софія Річі може поручитися і за комфорт взуття Chanel. Наречена змінила свою мереживну сукню на церемонії на скульптурну мінісукнюChanel — натхнену тією, яку носила Клаудія Шиффер на подіумі — для вечірки після свого весілля в HotelduCap-Eden-Roc в Антібах. Свій вечірній образ вона доповнила глянцевими білими лоферами зі відкритою пʼятою, в яких вона танцювала протягом довгої ночі.

Софія Річі
Софія Річі

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.