До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Софі Тернер вдруге стала мамою

Софі Тернер та Джо Джонас знову стали батьками. Про це пара повідомила виданню People. У зіркових батьків народилася донька, ім’я якої пара поки що тримає в секреті. Також поки ще невідомо, де відбулися пологи. "Для мене це і є життя — виховання наступного покоління, — сказала Тернер. — Найкраще в житті — бачити, як моя дочка стає дедалі сильнішою. Ми так раді розширенню сім’ї. Це найкраще благословення".

Джо Джонас і Софі Тернер

Чутки про другу вагітність Софі ходили ще в лютому, але офіційне повідомлення пара зробила лише у травні на Met Gala. Тернер позувала на килимовій доріжці в Нью-Йорку у вишитій сукні Louis Vuitton з довгими рукавами, яку вона поєднала із сережками з білого золота та діамантами з колекції Louis Vuitton High Jewelry. Нагадаємо, що Тернер і Джонас несподівано одружилися в Лас-Вегасі в травні 2019 року, а наступного місяця знову сказали "Так" на масштабнішому святі у Франції. У 2020 році в пари народилася дочка Вілла.

Софі Тернер

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.