До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Софі Тернер і Джо Джонаса народився первісток

У ще одній зірковій родині поповнення. Британська актриса Софі Тернер, яка здобула популярність завдяки ролі Санси Старк у серіалі "Гра Престолів", і музикант Джо Джонас уперше стали батьками. Пара поки що не повідомляла про радісну подію, але про народження первістка вдалося дізнатися. Відомо, що пологи проходили в Лос-Анджелесі 22 липня. У новоспечених батьків народилася дівчинка, яку вони назвали Уїллою.

Софі Тернер і Джо Джонас

Софі Тернер і Джо Джонас почали зустрічатися ще в 2016 році, але офіційно не показувалися у світському товаристві ще впродовж двох років. Актриса повідомила, що вони заручені ще з 2017 року, опублікувавши знімок на своїй сторінці в Instagram. У 2019-му пара таємно одружилася в Лас-Вегасі, де їх обвінчав "Елвіс Преслі", а через місяць Софі і Джо влаштували офіційну церемонію у Франції. Про свою вагітність Софі не повідомляла, але папараці про це дізналися ще в лютому 2020 року.

Софі Тернер і Джо Джонас

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.