До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Принцеса Євгенія народила первістка

Британська королівська сім’я й далі стрімко зростає, а в Єлизавети II народився ще один правнук. Цього разу улюблену бабусю ощасливила принцеса Євгенія, яка у вересні минулого року оголосила про вагітність.

Принцесса Евгения стала матерьюДжек Бруксбенк і принцеса Євгенія

Радісною новиною королівська сім’я поділилася у власних акаунтах соціальних мереж і повідомила, що в принцеси Євгенії та її чоловіка Джека Бруксбенка народився син вагою 3,6 кілограма в лондонському госпіталі Portland Hospital. Пологи були партнерськими. Згодом радісну новину сповістила й сама принцеса та опублікувала миле фото з дитячою ручкою.

Реклама

Нагадаємо, що церемонія одруження принцеси Євгенії та Джека Бруксбенка відбулася в жовтні 2018 року, на яку було запрошено 800 гостей. До вінця наречена пішла в сукні Peter Pilotto і старовинній тіарі, яка належала її прабабусі Єлизаветі Боуз-Лайон. Познайомилася ж пара ще у 2010 році під час відпочинку у Швейцарії. Молодята ведуть досить закритий спосіб життя та рідко спілкуються з пресою. Десяте місце в черзі на британський престол дає змогу принцесі не долучатися до офіційної комунікації та жити спокійніше.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.