До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Принцеса Євгенія вийшла заміж у сукні Piter Pilotto

Ще одне весілля в королівській родині Великобританії відбулося – принцеса Євгенія, дев'ята в черзі на престол, вийшла заміж за свого коханого Джека Бруксбенка, з яким зустрічалася сім років. Церемонія минула в каплиці Святого Георгія, де в травні цього року одружився її двоюрідний брат, принц Гаррі. Для церемонії одруження Євгенія обрала сукню британського бренду Peter Pilotto, хоча багато fashion-критиків припускали, що це буде Stella McCartney.

Принцеса Євгенія у весільній сукні Peter Pilotto

Сукня Євгенії виконана в мінімалістичній стилістиці, без зайвого декору, а силует досить класичний – з підкресленою талією і пишною спідницею. Також автори сукні, Пітер Пілотто і Крістофер Вос, зробили акцент на зоні декольте за допомогою V-образного вирізу, який переходить на спину та відкриває шрами на тілі нареченої. У 12-річному віці вона перенесла операцію, пов'язану зі сколіозом.

Реклама
Весілля принцеси Євгенії та Джека Бруксбенка

Присутні на сукні символи, пов'язані з самими молодятами. Наприклад, чортополох символізує любов пари до Балморалу, трилисник апелює до коріння нареченої, а троянда і плющ представляють будинок пари.

Принцеса Євгенія з батьком, принцом Ендрю

Від фати наречена відмовилася, а замість неї прикрасила голову тіарою Grenville, що належала Королеві Матері, її прабабусі. 1919 року її створили ювеліри Boucheron. Також на принцесі Євгенії були сережки з діамантами і смарагдами – весільний подарунок її чоловіка. Взуття наречена воліла бренду Charlotte Olympia.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.