До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підсумки 2022: знаменитості, які стали батьками

Багатьом знаменитостям цього року пощастило стати батьками. Хтось відчув радість материнства й батьківства вперше, а хтось поповнив свою сім’ю другою чи третьою дитиною. Підбиваючи підсумки 2022 року, Vogue.ua згадує зіркові пари, у яких народилися діти цього року.

Ріанна і A$AP Rocky

Цього року Ріанна й A$AP Rocky вперше стали батьками. 13 травня в Лос-Анджелесі в пари народився хлопчик, якого вони поки намагаються ретельно приховувати від очей папараці. Наразі немає жодної інформації щодо їхнього первістка, а також жодної оприлюдненої світлини пари з малюком.

Реклама

A$AP Rocky і Ріанна
A$AP Rocky і Ріанна

Кайлі Дженнер і Тревіс Скотт

Тревіс і Кайлі вперше оголосили, що чекають на другу дитину, у вересні 2021 року, а 2 лютого 2022 року в пари народився хлопчик. Щасливі батьки опублікували перше фото малюка й у такий спосіб підтвердили чутки, пов’язані з поповненням у сім’ї. Пізніше Кайлі повідомила своїм підписникам в Instagram ім’я сина — пара назвала хлопчика Вулф Вебстер. Нагадаємо, що Тревіс Скотт і Кайлі Дженнер також виховують чотирирічну дочку Стормі Вебстер.

Кайлі Дженнер і Тревіс Скотт
Кайлі Дженнер і Тревіс Скотт

Розі Гантінгтон-Вайтлі і Джейсон Стетхем

Ще одна зіркова родина стала більша у 2022 році. У Розі Гантінгтон-Вайтлі і Джейсона Стетхема народилася дочка Ізабелла. Цікаво, що дівчинка з’явилася на світ також 2 лютого, як і хлопчик у Кайлі Дженнер і Тревіса Скотта. Для актора й моделі новонароджена дівчинка стала другою дитиною. Розі і Джейсон разом уже понад десять років, чотири з яких вони виховують сина Джека.

Розі Гантінгтон-Вайтлі і Джейсон Стетхем
Розі Гантінгтон-Вайтлі і Джейсон Стетхем

Софі Тернер і Джо Джонас

У липні 2022 року зірка серіалу "Гра престолів" Софі Тернер та її чоловік, співак Джо Джонас, вдруге стали батьками. У щасливої пари народилася дочка, ім’я якої зіркова пара поки ще зберігає в таємниці. Також невідомо, де відбулися пологи. Софі і Джо разом з 2016 року, а в офіційному шлюбі — з травня 2019 року. У 2020 році актриса народила дівчинку, на ім’я Вілла.

Джо Джонас і Софі Тернер
Джо Джонас і Софі Тернер

Пріянка Чопра і Нік Джонас

21 січня Пріянка Чопра й Нік Джонас поділилися щасливою новиною — вони вперше стали батьками, скориставшись послугами сурогатної матері. У пари народилася дівчинка, на імʼя Мелті Мері. У своїх акаунтах у соціальних мережах вони попросили поважати їхню приватність: "Ми раді розповісти вам, що завдяки сурогатній матері на світ з’явилася наша дитина, наш первісток. Просимо поважати наше особисте життя в такий особливий час", — ідеться в заяві. Пріянка Чопра й Нік Джонас стали чоловіком і дружиною в грудні 2018 року, а їхні весільні святкування тривали цілий місяць згідно з індійськими традиціями.

Пріянка Чопра і Нік Джонас
Пріянка Чопра і Нік Джонас

Ешлі Грем і Джастін Ервін

7 січня 2022 року plus-size-модель Ешлі Грем знову стала мамою. Вона народила двох хлопчиків-близнюків, яких вони з чоловіком Джастіном Ервіном назвали Малахі й Роман. Пізніше Ешлі опубліковала зворушливе фото новонароджених малюків, яких вона годує грудьми. Тепер у родині Ешлі й Джастіна вже троє синів. Свого первістка Ісака топмодель народила у 2020 році.

Джастін Ервін і Ешли Грем
Джастін Ервін і Ешли Грем

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.