До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Історія кохання: принц Гаррі й Меган Маркл

8 грудня на Netflix виходять перші серії нової документальної історії принца Гаррі та Меган Маркл. Поки шанувальники чекають на прем'єру, ми коротко згадуємо історію кохання цієї яскравої пари у світлинах.

Принц Гаррі й Меган Маркл

"Особисто я люблю чарівну історію кохання", — сказала Меган Маркл Vanity Fair у вересні 2017 року. Вона в цьому не єдина. Відтоді як 27 листопада 2017 року пара оголосила про свої заручини, весь світ насолоджувався їхнім сучасним казковим романом. Мільйони людей нетерпляче очікували на весілля, яке відбулося 19 травня 2018 року, а потім — на народження їхнього сина Арчі.

Реклама
Заручини принца Гаррі й Меган Маркл, 2017

Народжена в Каліфорнії актриса й гуманістка, раніше відоміша як Рейчел Зейн з американського серіалу "Форс-мажори", вперше, за чутками, почала зустрічатися з принцом Гаррі в жовтні 2016 року. Але насправді їхній роман почався влітку завдяки спільній подрузі Вайолет фон Вестенгольц. Про їхні стосунки ходило безліч чуток і через деякий час принц Гаррі й Меган Маркл зробили спільну заяву. Вересень 2017 року став визначальним етапом у цьому романі — принц Гаррі прийшов на Invictus Games разом з Меган Маркл, одягненою у рвані джинси Mother Denim і величезну сорочку маскулінного крою від її друга-стиліста Михайла Нону. Через два місяці пара оголосила про заручини, а 19 травня 2018 року одружилася в каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку. За церемонією спостерігало приблизно 1,9 мільярда людей в усьому світі.

Весілля принца Гаррі й Меган Маркл, 2018

Не минуло й п’яти місяців, як молодята повернулися у Віндзор, цього разу на весілля принцеси Євгенії. На той момент герцогиня Сассекська, одягнена в темно-синє пальто трапецієподібного крою Givenchy, була при надії, проте офіційна заява ще не прозвучала. Першою щасливу звістку від молодят почула королева Єлизавета II та інші можновладні члени монаршої сім’ї, а потім радісну новину повідомили громадськості перед 16-денним туром подружжя Австралією, Фіджі, Тонгою й Новою Зеландією. 6 травня 2019 року народився Арчі Гаррісон Маунтбаттен-Віндзор.

Перший офіційний вихід принца Гаррі й Меган Маркл у ролі батьків

Через сім місяців принц Гаррі й Меган Маркл оголосили про відмову від обов’язків старших членів королівської сім’ї й повну фінансову незалежність від Букінгемського палацу. Пара вирішила більше не використовувати свої королівські титули й переїхати жити через Атлантичний океан. "Герцог і герцогиня Сассекські вдячні Її Величності й Королівській Сім’ї за постійну підтримку в їхньому рішенні розпочати новий розділ свого життя", — ідеться в заяві Меган Маркл і принца Гаррі. Після декількох завершальних офіційних зустрічей у березні цього року молода сім’я почала нове життя в Лос-Анджелесі.

Принц Гаррі й Меган Маркл

4 червня 2021 року на світ з'явилася друга дитина пари – дівчинка, яку назвали Лілібет Діана Маунтбеттен-Віндзор на честь домашнього імені королеви Єлизавети II, прабабусі новонародженої, а також її "улюбленої покійної бабусі", принцеси Уельської. Vogue.ua вирішив пригадати найяскравіші моменти у стосунках Меган Маркл і принца Гаррі.

<b>История любви: принц Гарри и Меган Маркл</b>

Текст: Sam Rogers

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.