До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дівчина з Вінниці, чий будинок зруйнувала російська ракета, не стала скасовувати весілля

14 липня росія завдала ракетних ударів по Вінниці. Внаслідок вибухів, окрім будинку побуту "Ювілейний", постраждали довколишні житлові й офісні будинки та Будинок офіцерів. Не милували ракети й будинок вінничанки Дар’ї, яка планувала весілля зі своїм нареченим наступного дня. Закохані спершу хотіли скасувати заплановані урочистості, але вирішили все-таки провести церемонію, щоб не дати ворогові відібрати плани на майбутнє. Історією Дар’ї поділилася на своїй сторінці у Facebook менеджерка гурту "Океан Ельзи" Вікторія Хоменко. Вона опублікувала весільні знімки нареченої, яка позувала в лаконічній білій сукні на тлі руїн власного будинку й тримала в руках весільний букет квітів.

"Це – вінничанка Дар’я. За день до весілля в її будинок дитинства влучила російська ракета. Спершу пара хотіла скасувати розпис, але потім вирішила, що ворогові точно не вдасться ані залякати нас, ані відібрати плани й майбутнє", — написала Хоменко та процитувала текст пісні української співачки Джеррі Хейл "Мрія".

Реклама

Фото: "Demianiv

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.