До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бегаті Прінслу вперше показала свою весільну сукню

Супермодель і "ангел" Victoria's Secret Бегаті Прінслу 19 липня 2014 року вийшла заміж за музиканта Адама Лівайна, проте деталі весільної церемонії, включно з вінчальною сукнею, досі були в таємниці. Днями Бегаті вперше показала свою весільну сукню Alexander Wang. Приводом для публікації вінчального вбрання став день народження дизайнера Олександра Венга. Прінслу поділилася кількома знімками на власній сторінці в Instagram і написала теплі слова на адресу дизайнера: "Так багато спільних спогадів разом з днем мого весілля! Це сукня, яку ти створив для мене, я досі в захваті від неї".

Бегаті Прінслу у весільній сукні Alexander Wang

Для весільного образу Бегаті Принсу вибрала лаконічну білу сукню зі сміливими вирізами Alexander Wang. Вінчальну сукню супермоделі було прикрашено глибоким прямокутним декольте й такими ж провокаційними вирізами з боків. Відкриті елементи сукні дали нареченій змогу комфортно почуватися в спекотному кліматі мексиканського міста Сан-Хосе-дель-Кабо. До того ж весільний образ супермоделі, створений шість років тому, актуальний і нині.

Бегаті Прінслу у весільній сукні Alexander Wang
Бегаті Прінслу у весільній сукні Alexander Wang
Весілля Бегаті Прінслу й Адама Лівайна

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.